Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook re mértnem lehetmár...

Facebook re mértnem lehetmár bellépni 2 napja?

Figyelt kérdés

A Facebookra nem tudok bllépni vagyis nem tölti bea adatlapomat éssa ismeröseimetsem ,a jelszómat éssa imél azzónositómat pedig jol adomeg de hejette valami kérdőivek jellenek meg ahol kérdésekre tudok válaszolni a legtöbbet nemis értem mert angol meg valami fótokat kell megnevezek de nem tudom mi is lehet ez?

Ijenkor lehet tiltóttak vagy fejlesztés alatt állhat a facebook?

Akinek ijen hasónlo problémája van azz léccives segitsen.

2013. jún. 23. 17:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

tul sokat probálkoztál te vagy más a belépéssel. (fel akartak törni)

És kizárt az FB.

válaszolni kell a kérdésekre.

majd meg kell adni a képen láthatók nvét. és utána neged uj jelszót beállitani

2013. jún. 23. 17:10
 2/13 A kérdező kommentje:

akkor csak ugytudok ujra bellépni ha a fotókat megnevezem amiket kapok?

Ésha nem tudom a fóto nevét akkor ojankor mivan?

Akkor ezzek szerint feltörtek nem lettem letiltva?

de már kaptam még ellötte ojan büntettést hogy 2 hétig nem jelölhetek és arra is gondoltam lehet ki is tiltótak.

De nincs erre valami ojan megoldás hogy nekeljen megneveznia fotókat éssa kérdéseket?

2013. jún. 23. 17:24
 3/13 anonim ***** válasza:
ha nem tudod ki van a foton akkor épp te probálsz feltörni valakit mert nem az ismeröseid
2013. jún. 23. 17:26
 4/13 A kérdező kommentje:

Ezzta üzenetet kapom ha ezel sokat sitek remélem tucc valamit mondani ez mi lehet:

Please Verify Your Identity.

It looks like your account might not be real. Facebook is a community where people share and interact using their real identities.

Facebook does not allow accounts that:

Pretend to be someone else

Use a fake name

Don't represent a real person

In order to regain access to your account, please complete the following security check to verify your identity and help keep Facebook secure.

2013. jún. 23. 17:34
 5/13 anonim ***** válasza:

Kérjük, ellenőrizze a személyazonosságát.

Úgy néz ki, mint a számla lehet, hogy nem igaz. Facebook egy közösség, ahol az emberek megosztják, és kölcsönhatásba lépnek a valódi identitását.

Facebook nem teszi lehetővé, hogy a számlákat:

Úgy, mintha valaki más

Használjon egy hamis név

Nem jelentenek valós személy

Annak érdekében, hogy visszanyerje a hozzáférést a fiókjához, kérjük, töltse ki az alábbi biztonsági ellenőrzés, hogy ellenőrizze az Ön személyazonosságát és segít megőrizni a Facebook biztonságos.

2013. jún. 23. 17:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Ez akkor mit jelent mgse tőrték fel de minden kérdésre választ kell agyak hogy ujra betugyak lépni?
2013. jún. 23. 17:52
 7/13 anonim ***** válasza:

kezded az idegeimet tépni....

töltsd ki megfelelően a kérdéseket és be fogsz tudni lépni. ne fikciózz máson

2013. jún. 23. 17:54
 8/13 A kérdező kommentje:

Oké s kérdéskmég hagyán dea otók hoz nem tudom mitirjak ha rámegyek a kihagyásra nem lépp tul rajtuk.

A kérdések legtőbbje meg angol és ugy elég nehéz?

De mértkaptam ezta kérdőivet?

2013. jún. 23. 18:06
 9/13 anonim ***** válasza:

másold be ide :

[link]

irja hogy hány kérdésből hányat léphetsz át. aszem 80-90%ban jonak kell lennie

2013. jún. 23. 18:13
 10/13 A kérdező kommentje:

Kárdések nincsenek is amikre választ kéne adjak csak ojan kérdések amik angolul vannak és csak hogy utána a végén azta lehetősséget válaszam hogy segített e a válasz vagy nem,és hogy megakarom e osztani a kérdést vagy nem.

De viszont egy biztonsági ellenőrzést kell csiájak amire ha a folytatásra katintok akkor megjellenik egy ellenőrző kód amit bekkel írjak amia ábrán van eztmég megtudom csinálni de utánna jönnek a fótok amik nemis az én ismerseim hanem valami idegen felhasználok akik nincsenek meg ismerősnek és allata van egy ojan mező hogy nevezem meg a fotót vagy rá mehetek a kihagyásra is deha már elérem a3-4 fényképet kihagyva akkor onnan már semmien opció nincs ,mindenféle képen azónisitanom kella fényképeket.

ha egy ojan képhez be írom egy ismerősőm nevét akkor van ojan opció hogy küldés én elküldöm de semmisem tőrténik hanem fojamatósan kapoma idegen fényképeket.

De akkor ezt nehéz hejzet.

Hameg ujra regisztrálók akkor a régi ismerőseim nem nem maradnak meg ?

2013. jún. 23. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!