Miért nem ismeri fel az internetemet a Windows 7? Most telepítettem rá a Windows XP után és jó.
drivert tudsz leszedni netről bármilyen kártyához
a bejelentkezési adatokat pedig ügyfélazonosítóval meg lehet szerezni a szolgáltatótól
-> ez TELEFONOS vagy személyes, ha nincs meg a papír akkor másképp nem lesz meg a pw
Ha a csatlakozásodhoz felhasználónév/jelszó páros kell (pl. ADSL/Diginet) és nem tudod a jelszót, akkor fel kell hívni az internetszolgáltatód ügyfélszolgálatát, hogy adjanak másikat.
Ami az internetkapcsolatot illeti, ahhoz nem kell semmilyen CD-t, mert az XP és a Win7 egyaránt tud PPPoE kapcsolatot létrehozni a beépített csatlakozás varázslóval.
A hálózati kártyádhoz meg egészen egyszerűen csak driver kell, nem várhatod el egy Windows CD -től vagy DVD -től, hogy több százezer hardver illesztőprogramját tartalmazza, ami nem mellesleg több száz Gigabyte lenne. Fel kell menni a gyártó honlapjára letölteni a drivert, majd telepíteni. Ennyi.
köszi hogy kiemelted külön a másodiknak
pontosan ugyanazt írtam:)
Talán mert elrejted a nick -edet. :)
(Amúgy én sosem értettem, mi értelme azt itt elrejteni.)
jaj, nem vettem a szívemre :D
csak furcsa volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!