Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail-nál, hogy lehet beállíta...

Gmail-nál, hogy lehet beállítani a következőket (leírásban)?

Figyelt kérdés

-Azt, hogy, ha be vagyok jelentkezve(vagy akár, ha nem) és kapok egy e-mailt, akkor azt valahogy jelezze(pl. egy felugró ablakkal)? -Mozzila Firefox-al, mert azt használok, azt tudom, hogy chrome-al lehet valahogy.

(Ne mnodjátok, hogy használjak Chrome-ot, tudom, hogy picivel gyorsabb, kipróbáltam, nem jött be, kész.)

-Azt, hogy, ha belépek Gmail-ba, akkor ne lépjen be egyszerre az összes Google fiókomba(Google+1, Drive, Youtube, stb.), csak Gmail-ba?

2013. jún. 22. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
egy gmail notifier kell teneked
2013. jún. 22. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

És teljesen mindegy, milyen böngészőt használsz. Ez a kis program lecsücsül a tálca jobb alsó sarkába, és jelzi, ha leveled jött. Több gmailes fiókot kezel. Olvass utána.

2013. jún. 22. 13:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, a második kérdésemre tudtok választ?
2013. jún. 22. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!