A T-HOME visszadobta az ADSL igényt műszaki okokra hivatkozva. A szomszéd lakásban működik ADSL. Más szolgáltatónál kezdeményeztem a hurokátengedést, de az sem sikerült. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Új lakásba költöztünk és szerettem volna telefont és ADSL-t rendelni. Budapest XII. kerületéről van szó.2009. okt. 12. 18:25
1/3 anonim válasza:
Nálunk legalább húsz éves kábelek vannak a járda alatt és a fa oszlopokon (Bp. III. kerület), az egyik szomszéd ragaszkodott a T-Com-hoz és az ADSL-hez. A csiganet ahhoz képest százméteres síkfutás! Ez két éve volt, én már nem próbálkoztam, hanem beszereztem a Vodafone-tól a modemes mobilnetet. Most pl. sötétkéken világít, 7,2 Mbps a sebessége.
2/3 anonim válasza:
Ha van kábeltévé a házban, az sem rossz megoldás.
3/3 anonim válasza:
Miert nem beszeled meg a szomszeddal, hogy fizeted a net felet, es wifivel megoszatok? (meg ha ez elmeletielg szerzodesszeges is, "ugysem latja senki") Neki is jo lenne, neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!