Internetes modem nélkül is működik, a Wifi router?
Szerinted hogy megy át az USB modemből a jel a rúterbe, de komolyan?
Ennek a kérdésnek a megválaszolásához se kell zseninek lenni.
"a wifinek folyamatosan kell dolgoznia. N"
Nő... :) nem csalódtam.
Van olyan router amibe a mobilnet SIM kártyáját be lehet tenni.
Nem igazán értem hogy a mobilnet stick-jét USB "pendrive" azt hova akarod tenni.
Ahhoz kell driver is.
Önmagában a stick kevés. Ha meg akarod osztani ahhoz olyan wifi router kell, 3G wifi router néven találod. Figyelni kell, hogy adott szolgáltató SIM-jét támogassa.
Nem nő vagyok bocsi ez a szar lehagyta a mondandómat.
De most már még egyszer nem írom le újra.
#5:
a) bedugod a mobilnet sticket a gépedbe -> a gépen lesz net.
b) bedugod a mobilnet sticket egy mobilnetes routerbe -> lesz net wifi kapcsolattal, így az egy szem gépen kívül is tudsz netezni más eszközökkel
"ha a gépbe beledugom az USB-s modemet akkor a router felismeri és ugyanúgy dolgozik tovább?"
Ezt már leírták előttem. A gépbe dugod az USB modemet, nem a router-be, így a router nem igazán tud vele mit kezdeni. Hiszen nem a routerbe dugtad.
Leírták, hogy mit kell csinálnod. Ha mindenképp USB modemes netet (mobilnetet) akarsz, akkor vegyél megfelelő routert, és a SIM kártyát az USB modem helyett ebbe a router-be tedd. Ekkor ez a router már el fogja neked tudni osztani a netet wifi-n.
"ha a gépbe beledugom az USB-s modemet akkor a router felismeri és ugyanúgy dolgozik tovább?"
Ha bedugod a porszív villamos betáp kábelét a konnektorba, akkor működik, ha bedugod a kábelt az ágy alá, akkor nem működik.
Ugyan így képzeld el az internetet is.
Nem leharapni akartam a fejed, hanem nem értem ezen mi nem egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!