Windows XP Professional sp3 2002-es verzió - internetbeállítási problémák. Nem lehet netet csinálni. Most mit tegyek?
Néhány napja telepít ettetm egy WINDOWS XP t a gépemre,mert a 7 et nem bírta. Minden jól fut rajta,de az internet nem.működik.
sl kapcsolatról vanszó, szóval modem és gép összeköttetés, és a felhasználónév meg a jelszó beírása után, amikor már csatlakozna, azt írja ki, hogyvalamilyen hiba szám majd azután az hogy nem lehetett kapcsolódni a távoli számítógépre!
Figyeltem a modemet és arra is rájöttem,hogy a gép nem is akar kapcsolatot letesíteni a modemmel... Tehát nem kapcsolódik rá...néztem a YouTuben videókat és mindenkinek vilt.egy olyanja hogy Helyi kapcsolat.. Nekem valami másvvsn... Amikor az enthernet kábeot a gépre dugom akkor.nem.is jelez meg semmi :-/ most mit tegyek?
Probléma megoldva!
Csak az alaplap Driver CD-jét kellett megkeresnem,majd a CD-n lévő Drivereket telepíteni... azon volt a hálókártya is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!