Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltörték a facebook fiókom?

Feltörték a facebook fiókom?

Figyelt kérdés

Mindig bejelentkezve maradok a telefonomon, és a saját gépemen itthon. Ma mikor ráléptem a face-re, kiirta , hogy a fiókazonositás szükséges, kiaddott egí csomó képet az ismerőseimről , nekem ki kellett listából választani ki van a képen, utána felengedett de vagy 20 percvolt, utána barátnőm irt hogy reggel nem tudott nekem irni mert sárga jelet tett az üzeneteknél hozzám és kiirta hogy sértőnek vagy levélszemétnek itálték.

Tudja valaki mi ez???????????????

2013. jún. 20. 09:35
 1/4 anonim válasza:
Ezért sem szabad mindig bejelentkezve maradni. Így szinte bárki, semmi munkával képes belekotorni a profilodba. Hajtsd végre azt, amit kér a facebook, és változtass jelszót. Minél hamarabb.
2013. jún. 20. 09:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Itthon zárt rendszerü a net és senki nem használja a gépet csak én.

A telefonom is ugye mindig fel van jelentkezve de az is mindig nálam van.

Szerinted tényleg feltörték??????

Mi célből csinálják? Konkrétan tőlem akarnak infőt kicsalni vagy ez csak véletlen?

2013. jún. 20. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Kémprogramokról nem hallottál még? Ha beírod a jelszavad, az elmenti és elküldi másoknak. Mi célból csinálják ezt? Vannak olyan egyének akik unják magukat és így szórakoznak. Nekem pl.: az ismerőseimet törölték le sorban.
2013. jún. 20. 11:54
 4/4 anonim válasza:
Az én esetemben meg kollégám nem tud belépni, beírja az e-mailt, jelszót és semmi nem történik, betölti az oldalt, de fehér a képernyő. Profil helyén nagy üres fehér placc. Beléptem az enyémmel, minden ok... Csak az övé nem stimmel, sem itt, sem otthon neki... Szóval passz... Mondom, próbálj jelszót változtatni, szerintem nem célpont vagy, csak lehet téged találtak pont meg (már ha feltörés).
2013. jún. 20. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!