Hogyan tudom törölni a hotmail-os e-mail fiókomat, vagy a leveleket?
Szerintem a Gmail postafiók a legjobb, könnyen használható, felhasználóbarát funkciói vannak...
A neved variációiból próbálj email címet regisztrálni, esetleg a neved mellé tegyél számot, stb...
Mást meg ne zaklass olyannal, hogy neked kellene az email címe!!!...
Ezután az ő leveleit te kapnád meg, mégis ezt hogy képzeled?!...
"hogy sziveskedjen törölni magát, mert kell nekem ez a felhasználónév"
Ezen nem is tudom, hogy sírjak vagy röhögjek :) ilyen ultimátumot akkor érdemes adni, ha másnap hajnalban mehet érte a fekete Volga is.
"esetleg, még én csináltam magamnak valamikor"
Akkor megpróbálsz belépni és küldetsz jelszóemlékeztetőt a biztonsági címként megadottra.
Nekem ilyen szabógéza kategóriás nevem van, minden létező verzió foglalt volt, egy számmal segítettem rajta.
1) A hotmailt azért még ne töröld. Jön oda sok spam, értem, de a fiók még jó lehet valamire és lehet hogy több helyen is megadtad. Ha törlöd többé soha nem férsz hozzá. Inkább hagyd úgy ahogy van. Jó tanács, fogadd meg!
2) Azért postafiókot törölni és átadni a kedvedért senki nem fog. Nem is tud, mert ami törölve volt soha vagy hosszú ideig újra nem regisztrálható.
3) Jogos, hogy normális cím úgy néz ki, hogy kersztnév.vezetéknév vagy fordítva vagy pont nélkül vagy _ jellel, de nem számokkal meg össze-vissza.
Ha ilyet nem tudsz kikombinálni, akkor használj másik email szolgáltatót. Nem csak a gmail a jó, annak ellenére, hogy sokan azt terjesztik.
Másik hotmailost is regisztrálhatsz. De ott van a yahoo, a gmx.com, mail.com, stb...
Összes levél törlésére nem tudom van-e mód, de oldalanként biztos tudod.
De olyanokat szerintem ne törölj, ami fontos vagy az volt, ami nem spam.
Ha egyszer ráérsz nagyon átnyálazod a fiókot, vagy egy alkalommal mondjuk öt oldalnyi bejövőt.
Nem sok munka.
Ha ex-hotmailos vagy akkor tudsz válaszolni a kérdésemre.
Ugye amikor még volt msn az nem működött hogy msn-re egyik névvel hotmailra másikkal jelentkezek be.
Ha hotmailra be voltam és elindítottam az msnt akkor oda is be voltam.
Ez az outlook és skype esetében hogy van most? Hogy módosult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!