Miért jönnek a spamok egy olyan email-címre, amellyel sehová sem regisztráltam?
Figyelt kérdés
Indás email-címről van szó, eddig ilyen nem volt.2009. okt. 11. 17:30
1/4 anonim válasza:
Léteznek email hunter, email-spider programok. Ezek adatbázisban is képesek keresni.Pont ezért illegálisak, és a rájuk küldött levél is büntetendő. A szerver megerőszakolása.
2/4 A kérdező kommentje:
Jelezzem az Indásoknak, hogy betörtek az Indamailba? Egyébként valami "12 millió dollárt örököltem hottentottaföldön" féle baromság volt.
2009. okt. 12. 00:41
3/4 anonim válasza:
Nem valószinű, hogy az indát törték volna fel. Inkább valamelyik ismerősöd gépéről került fel a címed a spammerek adatbázisába. Vagy a kedvencem: amikor a 187. alkalommal továbbküldött levél tele van a korábban bárkinél lévő címzettekkel. Legyen az kb 1000 e-mail cím. Namost ha 1, azaz 1 embernek van spy a gépén, akkor onnantól kezdve az az 1000 e-mail cím folyamatosan fog kapni spamet... Szóval bátran, küldjétek csak tovább a leveleket, persze ne használjatok vakmásolatot, és még véletlen se töröljétek ki a korábbi címzetteket!
4/4 A kérdező kommentje:
Ilyen továbbküldést én nem szoktam, de a múltkor volt ilyen, abban benne lehetett. Dühítő, mert ma már "Microsoft Lottery" is jött több példányban. Beállítottam a spamszűrőt. Köszönom a válaszokat.
2009. okt. 12. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!