Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik facebookon...

Miért nem működik facebookon a kód rendszer?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen észrevettem, hogy valaki ismeretlen IP címről bejelentkezget a facebookomba, ezért rátaláltam arra a funkcióra, hogy minden egyes belépésnél a telefonomra kapok egy smst, amiben egy kódot kapok, ezáltal be tudok lépni. Továbbra is küldi az smst a telefonomra, viszont a kódot nem jeleníti meg úgy, ahogy eddig. Tehát csak ennyit látok: "Biztonsági kódod a facebookhoz:" - és a kód pedig sehol...teljesen ki vagyok akadva, ugyanis a telefonomon semmi nem lett át állítva, a facebookon még úgy se, szóval kérlek, hogy ha tudtok, segítsetek. Nem szeretnék új adatlapot csinálni...

2013. jún. 17. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ahol kéred a kódot egy pár kérés után megjelenik, hogy telefonhívással is megadja a kódot, válaszd ezt vedd fel és írd le a számsort, amit angolul, de kétszer diktál le.
2013. jún. 17. 13:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, egyszer tudtam ezt megtenni, aztán ez a hívás funkció eltűnt a felsorolt kérdések közül...és azóta vagyok ilyen tanácstalan..
2013. jún. 17. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébként én is ebben a helyzetben vagyokXD egyszer tudjak belépni kapcsolom ki a francba...
2013. jún. 17. 13:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtattál, hogy nem csak én vagyok ennyire szerencsétlen :D Egyéként annyira nem görcsölök rajta, nem vagyok facebook függő, de egyszerűen dühít.
2013. jún. 17. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nah pont most sikerült belépnem. Ha már nem enged sms-t küldeni, akkor egy napig meg se próbáld, mert akkor újra meghosszabbítja a büntetést^^. Most kértem két sms-t, és harmadiknál megjelent a telefonhívás.
2013. jún. 17. 13:37
 6/6 A kérdező kommentje:
nekem már smst sem küld, szóval várok holnapig. neked pedig gratulálok, és köszönöm, hogy tájékoztattál :)
2013. jún. 17. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!