Hová tűnt a facebook profilom?
Figyelt kérdés
5 hónapig nem jelentkeztem be a facebookommal és mikor beakartam nem engedte. Közben fel tűnt, hogy ha a másik facebookommal rákeresek, nem találja. Megkérdtem az ismerősömet, hogy nézze meg a régebbi hosszászólásaimat, hogy megvannak e...eltűntek. Minden...
Nagyon fontos lenne megtalálnom mert tele volt olyan képekkel amik nagyon fontosak. Hülye voltam, hogy nem mentettem őket le... :(
Szerintetej?
2013. jún. 16. 12:01
1/2 anonim válasza:
" Hülye voltam, hogy nem mentettem őket le"
Inkább azért vagy hülye, mert feltöltöd és magadnál nem tartod meg.
Én a fotóimat 2HDD-n plusz DVD-ken tartom, mert még így is van adatvesztés. elég bátor (vagy inkább hülye)dolog a facebookra bízni a személyes adataidat.
Egyébként vess rá keresztet, törölték gondolom.
2/2 anonim válasza:
lehtséges h a facebook letörülte a profilod mert nem léptél be 5 hónapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!