Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a dinamikus IP címemet...

Ha a dinamikus IP címemet valahogy (már nem tudom) átállítottam statikusra (fix), azt vissza lehet állítani?

Figyelt kérdés
Van egy D-Link ADSL2+Modemem,egy windows xp számítógépem,és egy xboxom.Az xboxxal van probléma.Még régebben kerestem a neten olyat,hogy hogy lehet megváltoztatni az IP címemet,találtam is valamit,amit valami .BAT fájllal kellet csinálni.Nos megcsináltam,azóta ha xboxba dugom be,akkor nem működik a net,nem tudok bejelntkezni Live-ba se.Azóta nézem az ipconfiggal,de nem változik az IP cím,szóval lehet,hogy statikusra állítottam át régebben? :/ Segítsetek please

2013. jún. 16. 10:21
 1/2 CspCsj ***** válasza:

Megvan még az a BAT fájl?

A tartalmát másold be ide (jobbgomb a fájlon -> szerkesztés), vagy a címet ahonnét letöltötted írd meg.

Egyébként nem világos: az adsl modemet közvetlenül az xbox-hoz kötöd? Ugyanis így nemigen szokott működni, router kell ami létrehozza az internet kapcsolatot és az xbox hozzá kapcsolódik, vagy bizonyos modemek tudnak router-ként működni (nem mindegyik D-Link modem) és ilyen esetben a modem felületén kell beállítani. Mi a modem pontos tipusa? (360R?)

2013. jún. 19. 15:22
 2/2 A kérdező kommentje:

jaja 360R ez van ráírva amúgy: DSL+360R

És nincs meg a .BAT fájl :/

És egy ilyen átalakító valamibe kötöm bele a falból majd onnan a modembe.Aztán a modemből egy kék kábellel kötöm össze az xboxot (nem tudom biztosan,de asszem UTP kábelnek hívják)

2013. jún. 19. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!