Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Inviteles nethez kell hogy...

Inviteles nethez kell hogy legyen telelfonvonal is?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ahhoz hogy a netet be tudják kötni kell kötnöm náluk vonalas telefont is ha netet is akarok??
2013. jún. 15. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

"Miért érdemes az Invitel kábel internet szolgáltatását választania?

Nem szükséges hozzá vonalas telefon előfizetés."

...

2013. jún. 15. 19:21
 2/9 A kérdező kommentje:
A kis piszkok meg mikor bementem azt mondták, hogy kell hozzá a vonalas telefon !
2013. jún. 15. 19:23
 3/9 A kérdező kommentje:
De mit jelent ott, hogy szolgáltatási területek? 100% hogy van nálunk is invitel mégsincs ott a szolgáltatási területeknél!!
2013. jún. 15. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nálatok azért kell telefon, mert nem vagytok rajta a szolgáltatási területek listáján?

De én nem értek hozzá. :)

2013. jún. 15. 19:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos én sem értem ezeket, de meglehet hogy tényleg azért mert nem vagyunk rajta a listán. Max majd egyik utcabéli ismerősöm megkérdezem majd hogy nekik hogy van ez, ha összefutok vele.
2013. jún. 15. 19:31
 6/9 belapus ***** válasza:

Van egy "Vonal-üzembentartási szolgáltatás" havi 2222,50 forintért, ami a "Telefonszolgáltatás nélküli igénybevétel esetén fizetendő díj a havidíjon felül" néven fut.

Én például ezért nem váltottam.

2013. jún. 15. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:

"A kis piszkok meg mikor bementem azt mondták, hogy kell hozzá a vonalas telefon !"

Az Invitel kábelnet nem mindenhol érhető el. Egész pontosan nagyon kevés helyen.

"De mit jelent ott, hogy szolgáltatási területek? 100% hogy van nálunk is invitel mégsincs ott a szolgáltatási területeknél!!"

A kábelneten kívül az országban bárhol elérhető az ADSL szolgáltatásuk, amihez viszont kell telefonvonal is. Az országon belül néhány körzetben ráadásul az Invitel az alap telefonszolgáltató (pl 27, 28, 62-es körzetek).

2013. jún. 15. 20:50
 8/9 A kérdező kommentje:

De állítólag most itt is kiépítettek valami új kábeleset. Amivel gyorsabb net lesz stbstb..

Jobban örülnék ha nem kellene vonalas telefon vonal hozzá, mert nem használnám egyáltalán.. és most azért fizessek érte..

2013. jún. 17. 01:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk akkor meg inkább kifizetem a vonalast és van, minthogy fizetem a "Telefonszolgáltatás nélküli igénybevétel esetén fizetendő díj a havidíjon felül" és nincs..
2013. jún. 17. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!