Inviteles nethez kell hogy legyen telelfonvonal is?
"Miért érdemes az Invitel kábel internet szolgáltatását választania?
Nem szükséges hozzá vonalas telefon előfizetés."
...
Nem lehet, hogy nálatok azért kell telefon, mert nem vagytok rajta a szolgáltatási területek listáján?
De én nem értek hozzá. :)
Van egy "Vonal-üzembentartási szolgáltatás" havi 2222,50 forintért, ami a "Telefonszolgáltatás nélküli igénybevétel esetén fizetendő díj a havidíjon felül" néven fut.
Én például ezért nem váltottam.
"A kis piszkok meg mikor bementem azt mondták, hogy kell hozzá a vonalas telefon !"
Az Invitel kábelnet nem mindenhol érhető el. Egész pontosan nagyon kevés helyen.
"De mit jelent ott, hogy szolgáltatási területek? 100% hogy van nálunk is invitel mégsincs ott a szolgáltatási területeknél!!"
A kábelneten kívül az országban bárhol elérhető az ADSL szolgáltatásuk, amihez viszont kell telefonvonal is. Az országon belül néhány körzetben ráadásul az Invitel az alap telefonszolgáltató (pl 27, 28, 62-es körzetek).
De állítólag most itt is kiépítettek valami új kábeleset. Amivel gyorsabb net lesz stbstb..
Jobban örülnék ha nem kellene vonalas telefon vonal hozzá, mert nem használnám egyáltalán.. és most azért fizessek érte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!