Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi jellemzi au org-ra, ill. a...

Mi jellemzi au org-ra, ill. a comra végződő című oldalakat?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a comra végződőek kereskedelmiek, szóval akkor ugye a haszonszerzés fontos ezeknek az oldalaknak? És mi a helyzet az org-gal?? Leírnátok nekem?
2009. okt. 10. 23:41
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Úgy tudom, hogy az ".org" az organization, vagyis szervezet rövidítése, és szervezetek használják ezt a rövidítést.
2009. okt. 11. 00:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

nemzetközi végződés a .com semmi köze a kereskedelemhez. amerikai weboldalak kapták.de ma már bárki reggelheti őket. org valóban organization röviditése, de már felszabadított, szabadon reggelhetsz ilyen végződést.

Ugyanez a helyzet a többi végződéssel. Vannak a mai napig olyan végek, amire nem lehet reggelni .au egyébként ausztrália, .at osztrák, .hu magyar, .it olasz, .ro románia ... stb stb stb.

2009. okt. 11. 00:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Valóban igaz általában, hogy a nonprofit szervezetek a .org-ot részesítik előnyben, az üzletiek pedig a .com-ot, de szabadon lehet regisztrálni, így ezek a különbségek nem kötelező jellegűek.
2009. okt. 11. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!