Büntetendő, ha valaki kikerüli az IP letiltást és másik IP címről regisztrál?
"egy fórumról ok nélkül kitiltottak"
Ok nélkül?
"most megmondtam a moderátornak, hogy visszajövök ha kitilt mert váltogathatom az IP címem és ki tudom játszani a letiltást"
Én nem beszóltam volna, hanem kifogásoltam volna az ok nélküli tiltást.
A fórumnak nem az IP-vel van baja (túl páros) hanem a személlyel és annak tetteivel. Mivel a személyt nem tudják kitiltani (minden kretén mellett üljön egy moderátor, aki rácsap a kezére, ha felmenne?) kénytelen az IP-jét tiltani.
"3-szor" "ok nélkül" elég mesebelien hangzik. Lehet, hogy Döbrögi is így nyilatkozott: "3-szor vert el ok nélkül!" :D
Valóban ok nélkül tiltottak. Éktelen nagy marhaságokat beszélt az egyik fórumos ezért beszóltam neki, hogy primitív barom.
Erre szó nélkül kitiltottak.
Szóval fel tudnak ezért jelenteni, mert kikerültem az IP letiltást és még meg is mondtam ezt a moderátornak mérgemben?
Naugye, hogy volt oka. Sértegettél egy másik fórumost. Nyilván, a szabályzatban, amit regisztrációkor "elolvastál", benne van, hogy ilyen esetben szó nélkül kirakhatják a szűröd. Ha ő is csúnyákat mondott, akkor biztos őt is kitiltották és most vagy zokog a sarokban vagy ő is hőbörög, mint te.
Egyébként meg KIT jelentenének fel? A valódi neved nem fogják meg tudni soha, bűncselekményt nem követtél el, a szolgáltatód nem fogja kiadni IP alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!