Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Facebook miért tiltotta le...

A Facebook miért tiltotta le a teljes videa.hu oldalt? Ezért a húzásért simán lehetne perelni a felelőst, nem?

Figyelt kérdés
Gondolom ellehetetleníti ezt a videomegosztót, hogy a használói más alternatívára kényszerüljenek.

2013. jún. 12. 02:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
És ezen mit perelnének? Hogy A cég nem engedi, hogy az oldalán megjelenjen B cég tartalma ? :D
2013. jún. 12. 03:28
 2/8 anonim ***** válasza:

A Facebook hadd döntse már el, mit rak ki és mit nem.

És ha bepereli, akkor mi van? Kötelezni nem kötelezhetik hogy ne tiltsa, mert mi alapján?! Szerződést szegett? Kötelessége mindenkit megosztani? NEM!

Ha meg kiszabnak egy pár milliós kártérítést, a Facebook zsebből fizeti. Naponta termelnek annyi pénzt, amennyit a videa.hu ér.

De ezzel az erővel a warez oldalak is perelhetnének, meg a spammelők is. Azon miért nem háborodtál fel, hogy a Google tiltotta az egész .co.cc domain családot pár éve? :)

2013. jún. 12. 10:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Olyan elven perelném, hogy ellehetetleníti a céget, miközben más cégeket előnyben részesít.

A videa.hu pont azért ér 1 napi facebook hozamot, mert nem engedik reklámozni. Ha engednék akkor talán kétnapit érne, ez a facebooknak semmi, de a videa örülne hogy duplázódott a forgalma.

A co.cc domainről nem tudtam, de ha már erről van szó, akkor a tk domaint sem feltétlenül kellene letiltani. Csak azért mert az ingyen van, még nem azt jelenti hogy spam.

2013. jún. 12. 13:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként itt nem csak a cégről van szó, hanem arról, hogy ha van a videán egy olyan videó ami a youtube-on nincs fent, és azt én szeretném megosztani a facebookon, akkor nem tehetem meg, mert a facebook cenzúrázza ezt a videót azzal, hogy a komplett domaint letiltja.
2013. jún. 12. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
engem is idegesít holott videán több 10ezres videoim vannak amiket nem bírok kirakni a facebook oldalra....
2013. jún. 12. 20:25
 6/8 A kérdező kommentje:
És a videa.hu jóhiszeműen kitette oldalára a facebook like és megosztás funkcióit. De azért nem működik, mert eddig senkinek nem jutott eszébe, hogy a facebook-nak nem tiltani, hanem esetleg megjelölni kellene azokat az oldalakat, amiben "Ő" nem bízik. Ez egy köztes megoldás igaz, mert a videa nem spam és nem vírus. De ténylegesen vannak olyan oldalak, amik kártékonyak. A lehetőség, hogy írjunk nekik arról, hogy túlbuzgók voltak azzal, hogy a teljes domaint letiltották, az dicséretes, de lehetne gyorsabb ügyintézés, és ami fontosabb, amíg tiltva van addig nem elérhetetlennek, hanem megjelöltnek kellene lennie.
2013. jún. 12. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
én írtam nekik de sehol semmi,szóval ezt beszoptuk kb
2013. jún. 13. 07:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Az "f" betű az új önkényuralmi jelkép?
2013. jún. 13. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!