Teszvesz, vatera? Tényleg jó, nem tudnak átverni? Tényleg megkapom amire én licitáltam utoljára?
Én szoktam ott vásárolni. Eddig még nem volt gond. Elvileg megnézik, hogy létező személy, létező lakcímmel jelentkezik-e be. Adhatsz róluk értékelést is. Én mielőtt rendelek, meg szoktam nézni, hogy kiről milyen értékelések születtek. Nekem eddig az volt a legnegatívabb élményem, hogy 10 napot vártam a csomagra, amikor rákérdeztem, és még neki állt feljebb, hogy miért vagyok ilyen türelmetlen. De aztán az a csomag is megjött. Általában 3-4 nap alatt postázzák.
Érdemes kérdezni a termékről, mert azért egyesek elég silány minőséget is feltesznek. Mondván 1 Ft-ért mit vársz. Ez igaz is lehet, de a postaköltség jól megdrágítja.
Én is szoktam ott vásárolni, mostanában egyre többet. Jól megnézem kitől mit, ha nincs elég foto vagy info, akkor kérem az eladót, hogy rakjon még fel képet, vagy mérje le a nadrág hosszát, derekát stb.
Viszont én nem postáztatok, csak a pesti aukciókat nézem, személyesen megyek érte és kp-val fizetek. Soha nem csalódtam még. Vettem már babakocsit, utazóágyat, pihenőszéket, rengeteg babaruhát.
Pont tegnap jártam úgy, hogy vettem egy gatyót, de az eladó nem tudott visszaadni a pénzemből, de elhozhattam a nadrágot, megbízik bennem, hogy utalom a pénzt. Már el is indítottam a neten az utalást, de vasárnap van, csak holnap fogják utalni.
Rá is lehet fázni néha, volt ismerősöm, aki tv-t vett, használhatatlan volt, de az eladó nem utalta vissza nekia pénzt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!