Lehetséges ingyenes hivás indtása mobilra PC-ről?
Ha okostelefonról van szó és fel van telepítve oda is a hozzá való szoftver, akkor igen...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Akkor értelmezem az 1. válaszom:
Ha NEM okostelefon, akkor sehogy...
Persze, hogy lehet. Sokkal olcsóbban, mint a magyar szolgáltatók, vagy éppen teljesen ingyen. Sokkal jobb kondíciójú feltételekkel lehet neten mobil vagy vezetékes hívást kezdeményezni, mint a hagyományos magyar szolgáltatókkal.
Ha pedig 10 EUR-ral feltöltöd az egyenlegedet, akkor meg nem kell cigánykodni a 2 percenkénti újrahívással, meg 5 hívásonként újra regisztrálni. Az a 10 EUR kb 3 doboz cigi ára, mellyel 1500-2000 percet is beszélhetsz. És nem évül el az egyenleg sosem.
További infóért dobj egy privát üzit. Naponta nézem a postámat.
Hozzáértő, nem tudom te melyik alkalmazásról beszélsz, ahol a mobil szinte ingyen van...
Nekem VoipDiscount accountom van, az sem évül el, és ingyenes minden magyar vezetékes hívás, de a mobil az 0.13 euró ami barátok közt is 35-40 Ft. Ha ők ennyiért adják, nem hiszem, hogy egy másik szolgáltat ennek a harmadáért megszámítaná.
De itt vagyok és meggyőzhetsz az igazadról, "hozzáértő"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!