Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell hozzákezdeni a...

Liverpoolhungary kérdése:

Hogy kell hozzákezdeni a youtube-s pénzkereséshez?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
kezdj el videózni, de semmiképpen se erőltesd, vagy különben nem leszel partner és b***hatod az egészet...
2013. jún. 8. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
ja igen és 18-at töltsd be előbb
2013. jún. 8. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez nem így megy...

Ráadásul sokkal több munkával jár, mint gondolnád.

2013. jún. 8. 22:13
 4/8 A kérdező kommentje:
csináltam egy videót és feltettem. De engem az érdekelne, hogy hova kell írnom ahhoz hogy pénzt tudjak keresni a videóimmal. tudom hogy az advertise-be kell menni, de a továbbiakat nem tudom, mivel nem magyarul van, és fordítóval sem értem.
2013. jún. 9. 09:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól, hogy feltöltöttél egy videót, nem fogsz vele pénzt keresni.

Nagyon nagy nézettség kell, akkor majd megkeres a youtube, hogy hogyan tovább.

Nos, hogy mikor fogod ezt elérni? Valószínűleg soha.

2013. jún. 9. 21:50
 6/8 A kérdező kommentje:
az lenne a kérdésem , hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy a link megnyitásakor egyből beinduljon a youtube videó?
2013. jún. 10. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:
kezdetnek meg kellene tanulni angolul hogy értsd mit is csinálsz és mire is kattintasz.
2013. jún. 10. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Légy egy hülye tahó p@raszt k*csög és még alkoholista és beszélj össze vissza meg tegyél fel mindenféle értelmetlen és szánalmas tutorial videót meg videózd ahogy játszol és közbe legyél ku*va béna meg csinálj egy tök gagyi és szánalmas sorozatot, mint a kedves Herby és össze gyűlik mindenféle degenerált p@raszt és már keresed is a jó sok pénzt és még talán küldenek is mindenféle dolgot neked...
2013. jún. 18. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!