E-mailekkel kapcsolatos kérdésemre kaphatnék választ?
Arról lenne szó, hogy használtam outlook express levelező progit, de gépen tönkrement, és új gépen win7 van, és az a kérdésem, hogy valahogy vissza lehet e halászni azokat az emaileket, akár elküldött, akár beérkezett, amiket nem mentettem el.
s egy bónusz kérdése:
Ha esetleg másik gépen, ahol xp van fent, beállítom az emailcímem outlook expressbe, akkor megjelennek e az üzeneteim, amiket eddig küldtem fogadtam, de nem töröltem visszamenőleg azon időpontra, amikorról nincsen mentésem? s ha nem, akkor hogyan lehetne vissza "varázsolni"?
válaszokat előre is köszönöm
Ez függ sokmindentől.
Az eredeti gépeden hozzáférsz az Outlook .pst fájljaihoz? Ha igen, akkor nyert ügy.
A levelezéshez IMAP-ot vagy POP3-at használtál? IMAP-nál szintén nincs gond, mert minden a szerveren tárolódik.
POP3-nál ha letöltéskor törölteted a leveleket a szerverről (sajnos ez az alapbeállítás), akkor nem fogod tudni visszanyerni. Ha a szerveren is megtartod a leveleidet, akkor a bejövőket még le tudod tölteni újra.
Hát nagyjából értem, de hogyan tudnám letölteni a bejövőket, ha a harmadik lehetőség áll fent?
köszi egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!