Akik jók ebben! Ki lehet játszani a Facebookot ilyen tekintetben? (ismerős ismerősének a rejtett képeit szeretném megjeleníteni)
Szóval, van egy illető, akinek érdekelnének a rejtett képei. Van közös ismerősünk és van egy kép, amelyen ezzel a közös ismerősünkkel szerepel. Tehát ez már az ő képei között is ott van. Engem a többi is érdekelne.
Ezeket meg lehet jeleníteni valahogy? Olvastam, hogy úgy már valamelyest könnyebb, ha van közös ismerős, itt már "fél lábbal" belelálátok a képeibe. Elvileg valaki csinált ehhez programot is, de azzal nem mentem sokra.
Köszi, ha segítesz, hogy ezt hogyan lehet megoldani, ha meglehet (valahogy biztosan meg lehet).
És semmilyen program nem tudja megjeleníteni?
Mert nem használni nem tudtam, csak nem volt meg hozzá a jelszó és nem tudtam telepíteni.
Nem volt rajta vírus, jó a vírusirtóm.
De az nem létezik, hogy egy jó informatikus ezt ne tudja megoldani. Egyébként a haverom az és ő mondta, hogy meg lehet, de mondjuk nem két perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!