Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan fogjam be a netet...

Hogyan fogjam be a netet W8-cal wifi segítségével?

Figyelt kérdés

Kábellel hibátlanul müködik,de ha kapcsolódom a wifihez,akkor korlátozottat ír ki.

Nem tudom,hogy mit csináljak.

Ilyen routerem van : TL-WR543G

2013. jún. 7. 17:10
 1/5 CspCsj ***** válasza:

Ha van kábelen net, akkor azon keresztül frissítened kell a rendszert, az megoldotta eddig minden ismerősnél:

-Win billentyű + Pause beillentyű együtt

-a megjelenő ablak bal alsó sarkánál - Windows Update

-majd balra fent Frissítések keresése

-ha nem akar keresni akkor alatta "Beállítások módosítása"

-itt kiválasztani: "Frissítések keresése, de én döntöm el hogy letöltöm és telepítem-e azokat" vagy bármelyiket a "Soha ne keressen frissítéseket" helyett

-visszalépni

-újrapróbálni a frissítések keresését

-ha talált frissítéseket, akkor az ajánlott frissítéseket is kiválasztani (az egyéb nyelvi csomagok nem kellenek ha lennének)

-ha telepítette a frissítéseket valószínűleg újraindítást fog kérni, újraindítás közben/után netkábel ki és próbáld a wifit

2013. jún. 7. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm ,kifogom próbálni!
2013. jún. 7. 20:32
 3/5 A kérdező kommentje:

sajna így sem jó.

És ha újraindítanám a routert? Reset-elnék ?

2013. jún. 9. 16:31
 4/5 P.O.C. ***** válasza:

Más Wi-Fi hálózatokhoz tudsz csatlakozni?

(Amúgy lehet nincs jelentősége, de ez a router nem szerepel a Windows 8 kompatibilitási listáján: [link] )

2013. jún. 9. 17:17
 5/5 CspCsj ***** válasza:

Telepítettél a wifi-hez drivert vagy a win8 a saját driverét használja? A frissítésnél nem talált valószínűleg jobbat.

Ha nem telepítettél, jó lenne kipróbálni a gyártó saját wifi driverét. CD-ről vagy netről letöltve.

2013. jún. 9. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!