Hogyan fogjam be a netet W8-cal wifi segítségével?
Kábellel hibátlanul müködik,de ha kapcsolódom a wifihez,akkor korlátozottat ír ki.
Nem tudom,hogy mit csináljak.
Ilyen routerem van : TL-WR543G
Ha van kábelen net, akkor azon keresztül frissítened kell a rendszert, az megoldotta eddig minden ismerősnél:
-Win billentyű + Pause beillentyű együtt
-a megjelenő ablak bal alsó sarkánál - Windows Update
-majd balra fent Frissítések keresése
-ha nem akar keresni akkor alatta "Beállítások módosítása"
-itt kiválasztani: "Frissítések keresése, de én döntöm el hogy letöltöm és telepítem-e azokat" vagy bármelyiket a "Soha ne keressen frissítéseket" helyett
-visszalépni
-újrapróbálni a frissítések keresését
-ha talált frissítéseket, akkor az ajánlott frissítéseket is kiválasztani (az egyéb nyelvi csomagok nem kellenek ha lennének)
-ha telepítette a frissítéseket valószínűleg újraindítást fog kérni, újraindítás közben/után netkábel ki és próbáld a wifit
sajna így sem jó.
És ha újraindítanám a routert? Reset-elnék ?
Más Wi-Fi hálózatokhoz tudsz csatlakozni?
(Amúgy lehet nincs jelentősége, de ez a router nem szerepel a Windows 8 kompatibilitási listáján: [link] )
Telepítettél a wifi-hez drivert vagy a win8 a saját driverét használja? A frissítésnél nem talált valószínűleg jobbat.
Ha nem telepítettél, jó lenne kipróbálni a gyártó saját wifi driverét. CD-ről vagy netről letöltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!