Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Túl rövid az internet kábel...

Ner00 kérdése:

Túl rövid az internet kábel hol tudnék venni hosszabbat?

Figyelt kérdés
Lenne otthoni internetem azonban az a baj hogy túl rövid a kábel és nem jut el a szobámba na most nézegettem kábeleket pontosabban www.edigital.hu oldalon nekem ez lenne az optimális kérlek titeket hogy segítsetek választani 5000Ft. van rá bőven elég nem nagyon értek hozzá ezért kérlek titeket hogy segítsetek nekem köszönöm.

2013. jún. 7. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
menny be egy media markt-ba és ott ki tudod választani, sőt még segítenek is neked
2013. jún. 7. 16:38
 2/3 Lajos54 ***** válasza:
Mivel nem mindenhol van Media Markt, nyugodtan mehetsz bármelyik jobb számítástechnikai üzletbe, vagy olyan elektronikai boltba, ahol alkatrész árusítással is foglalkoznak. Utóbbiban akár méretre is elkészíttetheted. Ha nem vagy biztos a dolgodban, vidd el veled a rövid kábelt, megmutatni, hogy ilyet kérsz xx hosszban.
2013. jún. 7. 17:46
 3/3 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat
2013. jún. 7. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!