Youtube -ra feltölteni már létező videót?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy videót letölteni a közkedvelt Youtube -ról és tudom, hogy létezik a Normál Youtube Licens. Na most milyen változtatásokat kell csináljak a videón, hogy ne ütközzön ebbe a NYL -be? Meg kérdezném én a feltöltőt,(mivel csak magyarul szeretném feliratozni) hogy ide adják e de próbálkoztam már ilyennel és sose válaszolnak amibe beleuntam. Tudom, hogy tisztességtelen viszont egy ilyen kérdésre legalább ugyan olyan tisztességtelen nem ragálni. Tud valaki segiteni?2013. jún. 6. 19:43
1/2 Neuhauser László válasza:
Töltsd fel, írd oda a forrást, és hogy ki magyarította
Aztán a videókezelőnél megjelenik, hogy "harmadik fél által blablabla"
Ezt ismerd el, aztán vagy figyelmeztet, hogy töröld le, vagy "megengedi" hogy fent maradjon
Legalábbis asszem így működik, mert két évvel ezelőtt le kellett szednem egy vidit
a lényeg, hogy magában a videóban ne legyen módosítás csak a felirat és mind a videó címében, mind a leírásában, stb. jelöld meg az eredetét
Bár, ha YouTube - ról töltötted le, akkor probléma lehet, mert elvleg "nem szabad" letölteni (a Google már lépéseket is tett ennek érdekében) , szóval nem tudom...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez így elsőre nem is olyan rossz. Megpróbálom!
De azért ha valaki biztosabbat tud, várom szívesen!
2013. jún. 7. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!