Ezt nem csináljuk meg? :D
Figyelt kérdés
Youtubeon ennél a számnál nagyon sok magyar komment volt, és vki írta h: "Mi lenne, ha mi magyarok csinálnánk egy projektet, hogy kijelölünk hires videókat, valaki kommentel egy olyat hogy HUNGARY és top komment lesz, mert a többiek belájlolják?"
Nem csináljuk meg? :D
https://www.youtube.com/watch?v=d-fx-hptjUg
2013. jún. 6. 14:22
2/10 A kérdező kommentje:
Na és miért nem? :O
2013. jún. 6. 14:32
3/10 anonim 

válasza:

Mert nem és kész! Örüljenek ennek az oviban, a nagymagyarok!
4/10 anonim 

válasza:

Max 12 éveseknek tetszik ez az ötlet, amúgy hatalmas hülyeség, és inkább ciki, minthogy valami, amire büszke lehetne bármelyik magyar is.
5/10 A kérdező kommentje:
Sztem, poén lett vna..sok besavanyodott ember..:D
2013. jún. 6. 15:38
6/10 anonim 

válasza:

Minden korosztálynak más a "poén". 12 évesen még ez... :))
7/10 anonim 

válasza:

Kb apád f*sza volt besavanyodva amikor te kijöttél belőle!--" Istenem mennyi az ilyen agyhalott gyökér ebben az országban! Lehúzzátok az össz IQ szintet mert kb neked is kérdező annyi mint a korod...Ez egyáltalán nem Fun és tiszta égés ahogy láttam h tényleg ott az a sok láma magyar komment!
8/10 anonim 

válasza:

Tanulj, meg angolul...
youtuben mindig angolul kommentel az aki egy kicsit is értelmes...
9/10 anonim 

válasza:

na ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyok, bár neked kéne, meg akik még ott trollkodnak. ezzel a saját országukat minősítik...és milyen sok komment van ott, ahol nem őket, hanem a magyarokat szidják. mennyi gyökér él ebben az országban...undorodom tőletek.
10/10 A kérdező kommentje:
Annyit tudok mondani mindenkinek h nyugalom. Még egy ilyen kis szarságon is idegbeteg lesz néhány ember. Úgy csinál pár ember mintha ezzel vmi bűnt követtem vna el h megkérdeztem. Több választ nem kérek, köszönöm!
2013. jún. 7. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!