Miért nem tudok belépni a router menüjébe?
Tudom, sok kérdés volt mást a router konfugrálásával kapcsolatban, de nem találtam meg a megoldást az én problémámra.
Vettem egy wifi-s TL-WR740-es TP-Link routert, és egy ugyancsak TP-Linkest szeretnék lecserélni, mivel az nem volt wifi-s.
De nem vagyok képes belemenni az új router menüjébe, mindig azt írja ki a böngészőm, hogy nem található/érhető el/ a "192.168.1.1 oldal"
- próbáltam később dálután/reggel (bár szerintem nincs jelentősége)
- a korábbi router felhasználóneve/jelszava nincs mentve a gépre (szerepel is a kivételek közt)
- TCP/IP protokoll automatikusra van állítva
- reseteltem már egy csomószor (habár vadi új a router)
- 3 különböző böngészővel is próbáltam belépni
- 2 különböző gépről is próbáltam elérni.
- nincs fenn NOD a gépemen
Odáig sem jutok el, hogy felhasználónevet és jelszavat kérjen, egyből kidobja hogy nem elérhető az oldal.
Van valakinek valami ötlete mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Köszönöm!!!!
A vicc az egészben, hogy VAN!!! magyar nyelvű telepítési útmutató a routerhez. Ha tényleg ez lesz a baj, márpedig 4-en is megerősítettétek, nagyon megszivattak vele :)
Azért ha lehet később (pár óra) is nézzetek ide, hátha mégsem lesz jó még valami. xD (mindenre képes vagyok én meg a gépem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!