Mi van HErBYvel?
Figyelt kérdés
Összerúgja a port ezzel a Goodlike gyerekkel,meg letiltja Szefit.YT-n tiltja a kommenteket és az utóbbi időben magába fordult.2013. jún. 4. 21:34
11/12 anonim válasza:
Én GoodLike oldaláról nézem az egészet, őt láttam először, amíg össze nem veszett vele, addig fogalmam sem volt, hogy ki az a HeRby. Rákerestem, elkeztem nézni egy videóját, de nem bírtam 2 percnél tovább nézni, mert egyszerűen irritál. Megpróbálkoztam pár hét elteltével egy másik videójával, akkor csak mégjobban megerősített abban, hogy egy teljesen retardált ember... És nem azért mondom ezt, mert GoodLike fan vagyok.
12/12 anonim válasza:
Már rég kibékült gúdlájkkal...
Szefivel jóban van,YT-n meg érthető módon letiltja a kommenteket a 8-14 éves vérnokedlik miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!