Facebook - adatvédelem, követés?
Figyelt kérdés
Egyszer "elrejtettem" magam facebookon, jelenleg ha nem ismerősömként tekintem meg a profilomat (beállítások/megtekintés mint..) akkor nem látom az idővonalam egy bejegyzését sem, a képeimet nem tudom megnyitni, még a profilképemet sem stb. Ezt vissza akartam állítani nyilvánosra, de nem tudtam, csak olyan beállítások jöttek ki, hogy ismerősök ismerősei láthatják a dolgaimat.. gondolom emiatt van az is, hogy nem tudom beállítani, hogy követhető legyek (még csak fel se jön az opció a beállításaim között). Megoldás?2013. jún. 3. 11:27
1/2 Pali1977 válasza:
Ha rám hallgatsz, maradsz rejtve. Ha publikusra állítod az adatlapod mások így tök idegenek is, látni fognak egy csomó adatot rólad. Tudni fogják ki vagy mi vagy kikkel állsz kapcsolatban, kik a családtagjaid hol élsz mit dolgozol vagy hol tanulsz, miket szeretsz, mi a hobbid, vagy a helyzetedet is egész pontosan. Már csak némi "jó szándék" kell hogy ezzel visszaéljenek.
2/2 anonim válasza:
A kezdőlapodon a fogaskerék mellet van egy laket három vízszintes vonallal. Arra kattints, ott van hogy "Ki láthatja a dolgaidat". Pont olyan nincs benne, hogy ismerőseid ismerősei. Ezt állítsd át nyilvánosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!