Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem enged be a facebook....

Nem enged be a facebook. Kódot kér, de nem is küldik?!

Figyelt kérdés
Régebben beállítottam, ilyen biztonsági opciót facebook-on, miszerint ha belépek valahonnan kódot küld a telefonomra és azzal a kóddal tudok belépni (plusz persze email és jelszó. Újra lett rakva a gépem ezért az én gépemet már nem ismeri fel, pedig eddig felismerte, mert úgy volt beállítva. Küldött sms-ben kódot de a kód nem látszik, vagy inkább ott sincs. Akkor behozott olyan lehetőséget, hogy felhív egy szám, elmondja a kódomat. Persze angolul és totál nem érthetően...kb a 6ből 4 számot jegyeztem meg. Azóta semmi, már kódot sem küldik...bejelentkezni pedig sehonnan sem tudok. Kérlek segítsetek.
2013. jún. 3. 09:15
 1/5 anonim válasza:
Szia! Dettó ez történt velem is ma! Pont 8-9 kor akartam én is belépni, de az sms-ben nem volt semmi! Kétségbeestem és próbálkoztam 4x 5x, de egyikben sem volt semmi...azóta már nem kapok több sms-t, mert azt írja túl sok sms-t küldek. - Gondolom letiltott- . Nekem nem írt ki számot, amit hívhattam volna...legalábbis nem vettem észre.... Ha sikerül az ügyben neked előrelépés, kérlek szólj, mert ez nagyon zavaró így! Ha már ketten vagyunk, lehetséges valami hiba van náluk és majd kis idő elteltével, ha újra próbálkozunk akkor majd kiírja a kódot és nem üres sms-t fog küldeni.
2013. jún. 3. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem jó DE LESZAROM NEM EZ ELŐTT A FASZSÁG ELŐTT ÉLEK
2013. jún. 3. 14:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Neked is Szia :)

Szóval neked is van ilyen biztonsági kódod, és azzal be tudtál lépni? Én sem az előtt élek, de a kapcsolattartáshoz kell, főleg amíg suli van.

2013. jún. 3. 14:58
 4/5 Perge Anita válasza:
Nem vagytok egyedül,én is így jártam,csak én azóta váltottam velük angolul levelet,kérték a személyi igazolvány másolatát,hogy be azonosítsanak engem,hogy tényleg én vagyok-e,és azt írták utánna minden oké lesz,kiiktattják a kód kérést,hogy betudjak lépni,de utánna még egy email-t kaptam ezek után,hogy mi a problémám.Tehát nem csinálnak semmit,elég bosszantó.
2013. jún. 3. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
nekm kódot se kér haha
2013. jún. 3. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!