Hogyan tudom eltüntetni a megjegyzett felhasználóneveket? Pl. Ha be akarok lépni a fiókomba, ne jelenítse meg azokat a felhasználóneveket, amikkel eddig beléptem.
Túlzás lenne egyszer normálisan válaszolni? Annyi ilyet látok ezen az oldalon, mindenki paraszt módon beszél a másikkal. Ha már képes vagy arra időt és energiát szánni, hogy írsz nekem, akkor vagy legyél normális, vagy ne is írj. Bocsánat, nem írtam böngészőt, de gondoltam, hogy mivel az emberiség 90%-a Chrome-ot használ, így ezt nem muszáj megemlítenem.
A második kommentelőnek pedig köszönöm, kipróbálom!
"Túlzás lenne egyszer normálisan válaszolni? Annyi ilyet látok ezen az oldalon, mindenki paraszt módon beszél a másikkal. Ha már képes vagy arra időt és energiát szánni, hogy írsz nekem, akkor vagy legyél normális, vagy ne is írj. Bocsánat, nem írtam böngészőt, de gondoltam, hogy mivel az emberiség 90%-a Chrome-ot használ, így ezt nem muszáj megemlítenem. "
Röhej, hogy alapvetően te nem voltál képes a minimális információt elárulni ahhoz, hogy segíteni lehessen, és még neked áll feljebb. Ki is itt a bukó?
Erről ennyit. Ha követed, amit a többiek írtak, akkor eltűnik ugyan a cucc, de legközelebb ugyanúgy meg fogja jegyezni, tehát nem nyertél semmit. De várjunk csak, le sem írtad, hogy ez-e egyáltalán a célod...
Nem tudom, mikor lennél nagyobb bajban, ha a lustaság fájna, vagy ha az értelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!