Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi van akkor ha elfelejtettem...

Mi van akkor ha elfelejtettem a ruterom jelszavät es uj gepet szeretnek csatlakoztatni az internethez?

Figyelt kérdés
Meg tudom talälni valahol a jelszot ?
2013. jún. 1. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez routerfüggő. Van, amelyiknél a konfigurációs felületre belépve simán el tudod olvasni, van, ahol csak pacákat vagy csillagokat látsz. Ha minden kötél szakad, lehet resetelni és újra beállítani az egészet, és akkor megadhatsz új jelszót.
2013. jún. 1. 14:03
 2/4 A kérdező kommentje:

hol talälom meg a ruter menüjet ? Bocs, de en tök hülye vagyok hozzä, a beällitast sem en csinältam.....

olyat mär talältam az internet tulajdonsägainäl hogy hälozati kulcs, de ott csak pontok vannak :(

2013. jún. 1. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Először is derítsd ki a típusát, valószínűleg rá van írva valahol. Utána azt google-be beírva találsz hozzá használati útmutatót, az majd segít. Alapvetően egy IP címet kell beírnod a böngésződbe, majd egy névvel és jelszóval belépni. De hogy ezek konkrétan micsodák, az routerről routerre változik, ezért kéne az útmutató. Ha esetleg meg tudod kérni azt a valakit, aki beállította, az is segíthet.
2013. jún. 1. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:

ha win7-ed van,akkor az megtudja neked mutatni a jelszavadat :

[link]

2013. jún. 1. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!