Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Irna nekem valaki valami...

Irna nekem valaki valami konkrét megoldást hogy juthatok vissza ha bannnoltak IP cimem alapján? (cset.hu-ról) már próbáltam a "konnektoros" trükköt, nem jött be.

Figyelt kérdés
Légyszi segitsetek,mivel igazságtalanul bannoltak,egyes op-ok szerint is,és szeretnék visszajutni
2009. okt. 6. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem szép dolog, de proxy-val próbálkozz.

Elsősorban cookiek törlése....

Másodsorban viszont itt: [link] nézel egy proxyt ami működik is, és azzal próbálod meg elérni az oldalukat.

Firefoxban haladó beállításoknál lehet beállítani.

2009. okt. 6. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
A tökéletes megoldás: [link]
2009. okt. 7. 16:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Szia.Letöltöttem,fel is telepitettem,és kiderült hogy fizetős,amit ki lehet próbálni,és bár megpróbáltam,de kiirta:error!Valami ingyenes kéne nekem.Ha tudsz olyat,megköszönném ha linkelnél nekem ide!!Köszi előre is!
2009. okt. 8. 14:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy bocsi hogy nem emlitetem,de amatőr vagyok a neten,ezért a proxyval is hadilábon állok..Azt sem tudom pl az előnyös lenne e a cset.hu-ra való bannolás feloldáson kivülre.Ugyanis nekem az a fő célom,de csak ha másban nem hátráltat.(Mármint a proxy)Bocsi de ehhez sik h.. vagyok..Légyszi irjatok!KÖSZI
2009. okt. 8. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!