A ******** Facebook kitiltott a saját profilomból. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Semmit nem csináltam.Véletlenül rámentem a kejelenzkezésre (vagy nem tudom mire).Azt gondoltam hogy "Na mindegy,visszajelentkezem.".Be is írtsm a jelszót,és amikor rámentem hogy tovább,kidobott valami olvasahatatlan szöveget,ellenőrzés céljából.Jó,sikerült helyesen beírni.Tovább.Aztán megint valami ellenőrzésr kidobott.Na ott hagytam a ***-be az egészet és nyitottam egy új lapon egy facebook oldalt,hogy majd ott a bejelentkezésre megyek.Ott meg már a jelszó megadásakor nem engedett tovább .Meg állítólag küldött valami "új jelszót is" freemailra.Megnéztem,volt egy 6 számjegy.Jó,beírtam a jelszóhoz,de semmi.Mit lehet csinálni?Mindenkinél ilyen szar ez a rendszer?Újra kell regisztrálni?2013. máj. 31. 17:44
1/2 anonim válasza:
nem a rendszer szar, csak nem tudja valaki normálisan használni.
2/2 anonim válasza:
Van egy link a freemail-es üzenetben, arra kattintva tudsz visszalépni a fiókodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!