Letudok tiltani egy weboldalt a gépemen?
A kérdés azért született meg, mert segítséget szeretnék kérni a következő kérdésben: Párom állandóan egy weboldalon lóg, amit már nagyon unok, ezért szeretném letiltani akár a böngészőben(mozilla, ill. comodo dragon), akár ha lehet, úgy az egész gépemen, hogy ne tudja még megnyitni sem.
Nem akarok gonoszkodni, csak kíváncsi vagyok, meddig bírná az oldal nélkül...
Tehát? Valaki tudna segíteni? :)
írd be a elérhetőségét a host.dll -be.
keresővel megtalálod.
vagy tűzfal, vagy rúter tűzfala.
dll fájlba írni? Aaaz igen.
Erre keress: hosts fájl. A wikin is van cikk a használatáról.
Egyébként egy kapcsolatban a párbeszéd mindig optimálisabb, mint a tiltás.
Nincs kiterjesztése a HOSTS fájlnak.
dll injection :DDD Na persze.
melyik ez az oldal? Facebook? routerben le lehet tiltani, de ahhoz tudni kell a router jelszavát(abba is be kell tudnod lépni, az adminjába)...
ha a párod is tudja a router adminfelületének jelszavát, akkor megintcsak bukta, mert ugyanúgy kiszedi a tiltást, ahogy te beraktad...
Amúgy, mivel feltételezem, nem vagytok gyerekek, nem működik már a Megmondalak anyunak , meg a hasonló gyerekes dolgok, én megmondanám a páromnak, hogy nagyon sokat lóg az ominózus oldalon, ezt nem bírom, ha folytatja, repül... ha gyerekek vagytok(de csak akkor!), akkor megemlíteném az anyjának, apjának, ő el tudja rekeszteni a géptől, vagy lejelszavasíthatja a gépet, aztán akkor egyáltalán nem is fér hozzá...
Köszönöm a segítséget, utána fogok nézni.
Egyébként a férjemről van szó. Csak meg akarom tréfálni, azért "kellene" a segítség.
Már kérdeztem tőle, hogy meddig bírná az oldal nélkül(tehát nem sunyiságból akarok vele "kiszúrni", mert nem merem megmondani neki a véleményem), de a válasza annyi volt, h míg nem muszáj, nem fogja kipróbálni. Így gondoltam, hogy a tudta nélkül próbára teszem. :)
Az oldal nevét szándékosan nem említettem, mert gyanítom férfiaktól érkezett a segítség, s ha elárulom előre, hogy a focimanager.com-ról van szó, nem kaptam volna választ! :)
kaptál volna akkor is...nem szereti mindenki a focit, sőt.:D
a legjobb megoldás a routerben való tiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!