Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy kérdés Vatera teljes...

Egy kérdés Vatera teljes felhasználó válásról? (fontos)

Figyelt kérdés

Teljes felhasználó szeretnék lenni vaterán, és 100ft-ot kell utalni a megadott számlaszámra.

Kérdésem az lenne, h bár az egész vatera az én nevemen van, és használom, az én adataim vannak beírva, és azon keresztül szeretnék teljes felhasználó lenni. Na most semmi probléma nincs, ha az anyukám utalja át a 100ft-ot? (hozzáteszem h a legelején elkellett menteni az oldallal, azt a számlaszámot, amiről majd utalni fogom. Az megtörtént) Akkor semmi baj nem lesz?

Kérem csak olyan írjon, aki tudja is.

Köszönöm előre! :)

2013. máj. 30. 20:26
 1/7 anonim válasza:
nehéz az élet :/
2013. máj. 30. 20:37
 2/7 csak egy elkeseredet válasza:
ha amit megadtal szamlaszam es az anyukad szamlaszama nem eggyezik akarom mondani nem eby es ugyanaz akkor ne utalt mert nem fogadja el a vatera mert a aszabajzattal utkozik
2013. máj. 30. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmi baj nem lesz,közleménybe remélem beírtad a vaterán használt nevedet,mert úgy könnyebb lesz.

Ha 3-4 napig nem aktiválódik akkor írj nekik egyet,hogy elutaltad és mi a gond.

(Közleménybe írja be anyukád (ha netbankból küldi,ha nem akkor bankban mondja..) pl. felhasználóneved : xy és ezt beírja + azt hogy aktiváció vagy ilyesmi,meg TE saját megadott nevedet a vaterán !

2013. máj. 30. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megírja nekik hogy anyukájának van számlája és ő utalta neki,akkor nincs gáz..

Meg a közleménybe be kell írni..

2013. máj. 30. 20:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Amit elmentettem, és az anyukám számlaszáma ugyan az.

Nem különbözik

Csak a név más, azért gondoltam, h az nem-e baj.

2013. máj. 30. 20:40
 6/7 csak egy elkeseredet válasza:

akkor csatlakozom az elottem szolohoz hogy kozlemeny ...............

Es nem lehet gond

2013. máj. 30. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!! :)
2013. máj. 31. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!