Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google térképen adott bank...

Google térképen adott bank ATM-jei megjeleníthetők?

Figyelt kérdés

Van ilyen réteg a G térképen ami bekapcsolható? Hogyan?

Vagy az összes ATM bankautomata is jó.

2013. máj. 30. 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hiba van a látásodban, mert én sehol sem vágtam fel a szakmámmal, pusztán közöltem veled, hogy ebből kifolyólag jóval többet tudok ezeknek a hátteréről. De egyébként amit leírtam az igaz, te pedig továbbra is hülyeséget beszélsz. Ezzel én már nem tudok mit csinálni és nem is akarok. Megpróbáltam segíteni, de aki nem hagyja, hogy az okosabb segítsen neki, annak nem lehet.
2013. máj. 30. 16:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni!
2013. máj. 30. 18:20
 13/14 anonim ***** válasza:

"Nem a Google-t szidom, hanem azokat az embereket, akiket a Google Magyarország alkalmaz és arra nem képesek, hogy alapvető információkat a térképszolgáltatásuk alá beszervezzenek. Hány ember elmenne a Google-hez, ilyen infokat levadászni és adatbázisba szervezni.

Feltételezem ha New Yorkban kérdezném le, azonnal kiírná az összeset. Úgy látszik a magyar erőforrás kevés vagy gyenge. "

Vagy éppen az amerikai bank megfizeti a saját embereit, hogy a Google és más térképeken rajta legyenek az ATM-ek adatai. Mégegyszer: nem a Google teszi fel az információkat a térképre. Sem Magyarországon sem a világ más részein. Ezt úgy látom nem sikerült felfogni. Meg azt sem, hogy míg egyes bankok ATM-jei fent vannak, másé (épp a te bankodé) nincs. Minimális logikával két dologra lehet ebből következtetni: a Google nem rakja fel, vagy ha ragaszkodsz a Google rakja fel verzióhoz, akkor a bankod nem fizet eleget a Google-nak. Lásd "béna bank".

"Béna bank. Egyik legnagyobb. Ettől persze lehet béna. "

Vagy csak simán nem adnak magukra annyit, hogy jól működjön. Épp a legnagyobbé jól működik (OTP). Tippelek: Raiffeisen.

"A front end-en a kutyát nem érdekli, hogy pl. a coder 4 sorból old meg egy olyan programot, amit más 20-ból, itt az a lényeg, hogy megtalálom-e az ATM-eket, vagy sem. "

Nem egészen. Mert valószinűleg a coder 4 sora a mennyiségen kívül a sebességet is hozza, tehát pl a Google a többmilliárd adatban nem két napig keres, hanem a másodperc törtrésze alatt. Ami ugye már a front-enden is számíthat valamit. Nade ez sem a Google Magyarországnál készül. Itt gyakorlatilag nincs programozói munka.

2013. máj. 30. 19:02
 14/14 A kérdező kommentje:

A Google sebessége nem kizárólag a jó programozóiknak, hanem inkább a csúcstechnológiás infrastruktúrájának is köszönhető, nagymértékben. De ez lényegtelen a kérdés nem ez.

Amúgy most meg megtaláltam az ATM-eket, csak más sorrendben kellett beírni.

Innentől nyitott kapukat döngetek/tünk.

Téma lezárva.

2013. máj. 30. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!