Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan osszam meg windos7-en...

Hogyan osszam meg windos7-en a netemet telefonomra hogy ne kérje a felhasználoi nevet mert a telefonba sehova nem tudom beirni?

Figyelt kérdés
a laptopon betudom irni a szélessávu kapcsolat megnyitásába de a telefonomba nincs ilyen

#telefon #net #felhasználoinév
2013. máj. 29. 20:06
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
Veszel egy 4000 Ft -os Wi-Fi router -t, és így elkerülheted önmagad szívatását.
2013. máj. 29. 20:12
 2/6 A kérdező kommentje:
a wifisruterel nincs gond a telefonom veszi a jelet és nincs titkositva a kapcsolat létre jött ez igy van a laptopon is de ezek után még be kel irni a felhasználoi nevet is amit beirtam a gazda asztali gépembe amiröl osztom a netet
2013. máj. 29. 20:29
 3/6 P.O.C. ***** válasza:

Van Wi-Fi router -ed?

De minek neked, ha nem is router -nek használod?

Magának a router -nek kell csatlakoznia az Internethez nem a számítógépnek vagy a telefonnak. A router egy kis mikro számítógép saját operációs rendszerrel, processzorral, memóriával. Neki kell megadni a szolgáltatótól kapott felhasználónév jelszó párost, mert ő építi ki a kapcsolatot, és ossza meg a számítógépek, okostelók egyéb készülékek között Wi-Fi vagy vezetéken. Így azok egyikén se kell megadni semmilyen felhasználónevet jelszavat, csak a Wi-Fi jelszavát.

Valahol itt kezdődik egy router beállítása:

[link]

2013. máj. 29. 20:45
 4/6 A kérdező kommentje:
van egy modemem amihez vetem egy wifis rutert hogy osszam a netet wifit a laptopon csatlakozok wifin jel kiváló sebesség 54,Mbs még sincs net utána kapcsolodok a hálozati kapcsolatokba a t-home hoz felhasználoinével jelszoval van net de ezt nem tudom végig csinálni az okos telefonon azt akaro hogy ne kérjen felhasználoi nevet
2013. máj. 29. 21:14
 5/6 A kérdező kommentje:
csak azt akkarom megtudni ezt hol álisam be a ruteren, a modemen,vagy az asztali gépemen amibe megy vezetéken t-home
2013. máj. 29. 21:22
 6/6 P.O.C. ***** válasza:

Egyszer már elmondtam, de megismétlem utoljára. :)

NEM A TELEFONNAK VAGY A SZÁMÍTÓGÉPNEK KELL CSATLAKOZNIA AZ INTERNETHEZ, HANEM MAGÁNAK A ROUTERNEK !!!

Fent az előbb linkeltem egy leírást, hogy hogyan kell beállítani egy routert. Ha nem vagy hajlandó legalább egyszer elolvasni és megpróbálni, akkor hívj szakembert aki kb. 5 perc alatt beállítja neked.

Ha a routert nem állítod, vagy állíttatod be rendeltetésszerű használatra, a büdös életbe nem tudsz majd Internetezni a telefonnal a jellegi előfizetésedről, akár a fejed tetejére is állhatsz, akkor se!

2013. máj. 29. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!