Hogyan osszam meg windos7-en a netemet telefonomra hogy ne kérje a felhasználoi nevet mert a telefonba sehova nem tudom beirni?
Van Wi-Fi router -ed?
De minek neked, ha nem is router -nek használod?
Magának a router -nek kell csatlakoznia az Internethez nem a számítógépnek vagy a telefonnak. A router egy kis mikro számítógép saját operációs rendszerrel, processzorral, memóriával. Neki kell megadni a szolgáltatótól kapott felhasználónév jelszó párost, mert ő építi ki a kapcsolatot, és ossza meg a számítógépek, okostelók egyéb készülékek között Wi-Fi vagy vezetéken. Így azok egyikén se kell megadni semmilyen felhasználónevet jelszavat, csak a Wi-Fi jelszavát.
Valahol itt kezdődik egy router beállítása:
Egyszer már elmondtam, de megismétlem utoljára. :)
NEM A TELEFONNAK VAGY A SZÁMÍTÓGÉPNEK KELL CSATLAKOZNIA AZ INTERNETHEZ, HANEM MAGÁNAK A ROUTERNEK !!!
Fent az előbb linkeltem egy leírást, hogy hogyan kell beállítani egy routert. Ha nem vagy hajlandó legalább egyszer elolvasni és megpróbálni, akkor hívj szakembert aki kb. 5 perc alatt beállítja neked.
Ha a routert nem állítod, vagy állíttatod be rendeltetésszerű használatra, a büdös életbe nem tudsz majd Internetezni a telefonnal a jellegi előfizetésedről, akár a fejed tetejére is állhatsz, akkor se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!