Véletlen bekapcsoltam a routeremen a wps-t. Hogy tudom ezt kikapcsolni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 12:06
11/20 P.O.C. válasza:
Ha a WPS -t a routeren lévő nyomógombbal aktiváltad, addig nem fog magától kikapcsolni még nem csatlakoztatsz hozzá egy másik eszközt szintén WPS -el. Így hát a router webes felületén kell kikapcsolni.
Hogy pontosan hogy és melyik almenüben van gyártófüggő. Hiába kezdem egy magyarázni neked, hogy pl. Zyxel márkánál ez hogy van, ha pl neked D-Link -ed vagy TP-link -ed van. Így hát a kézikönyv a te barátod, ha már kidobtad megtalálod a gyártó oldalán PDF formátumba.
12/20 A kérdező kommentje:
lehet hülye vagyok, de már restore defaultoltam meg stb. neten erre rákeresve se találok semmit. érdekes, én vagyok a hülye...
2013. máj. 29. 12:55
13/20 anonim válasza:
Bizony az, ha ennyi után sem árultad még el, hogy milyen típusról van szó...
14/20 A kérdező kommentje:
zte ZXV10 H201L
2013. máj. 29. 13:01
15/20 A kérdező kommentje:
ez segít valamit?
2013. máj. 29. 13:03
16/20 anonim válasza:
A leírás szerint a WPS gomb az ki-be kapcsoló. Próbáltad már kikapcsolni vele?
A másik tippem pedig, hogy a Security fülön nézz körül!
17/20 A kérdező kommentje:
próbáltam persze, megnézem!
2013. máj. 29. 13:14
18/20 A kérdező kommentje:
Security-be semmit nem találok. ha megnyomom a wps gombot, akk csak villog azt egy idő után elalszik. már kifogytam...
2013. máj. 29. 13:19
19/20 P.O.C. válasza:
Igen, sajnos ez szolgáltató által hozott foschtalicska. Sok funkciót kiherélnek belőle. Amit T-Home ad kézkönyvet úgy a beállítások 20 % -ára tér csak ki. A security menüről semmit nem ír, ha ott nem lesz akkor passz.
20/20 anonim válasza:
Ha megbízol bennem annyira, hogy beengedsz a gépedre (monitoron látnád, hogy mit csinálok) akkor TeamViewerrel belenéznék a config felületbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!