Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook Hibája lenne?

Facebook Hibája lenne?

Figyelt kérdés

Helló

írok a lánynak akivel majdnem járogatunk és az a gondom hogy nem ír vissza és nem is mutatja ki a facebook hogy látta az űzenetett, volt 1 hét szűnet hogy nem beszélünk és nem találkozunk hétévégn itt volt pár lengyel srác , akivel logtak . De nem mutatja ki hogy látta a mai űzenetem pedig már 2-3 szor kimuttata hogy fent vagy ?

Ez most mi lenne ? Pedig minden igaz meg kellet kapnia az űzenetet!

2013. máj. 28. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem nyitotta meg.
2013. máj. 28. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Kicsit tulzasba viszed az "ű"-ket, meg amugy is se fule, se farka annak amit hablatyolsz.

Szerintem annyi a gond, hogy a csaj nem nezni meg az uzeneted, nem kattint ra az ablakra. Akkor nem irja ki neked, hogy latta. Nem hiszem, hogy a Facebook ilyen alapveto funkcioja hibas lenne, biztos sokan jelentettek volna mar nekik.

2013. máj. 28. 16:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Ahan Kösszi :)) Hát akkor nem érdeklem ? :S
2013. máj. 28. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Elképzelhető. Hát nézd, várj 1 hetet és írj neki újra, de készülj fel a legrosszabbra. Azért sok sikert! :)
2013. máj. 28. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Okés :)

Kösszi :) Hát igaz felkészülök mindenre! :)

2013. máj. 28. 17:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem a facebook!! Leszopott egy lengyel gyereket és le is Smárolt! :)
2013. máj. 28. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:
utánna még smároltak is? furák ezek a lengyel srácok...
2013. máj. 28. 23:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Le is smárolta! bocsi igy akkartam vellem nem smárolt még egyszer se!
2013. máj. 28. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!