Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki elmagyarázná hogyan...

Valaki elmagyarázná hogyan lehet egy könyvet letölteni netről?

Figyelt kérdés

Legyen mondjuk az Egyri csiullagok.Jó,Bepötyögöm keresőbe,meg is találom mondjuk a MEK lapján.

[link]

És most?Innentől hogyan tovább?Total Commanderre innentől hogyan tudom letölteni,az egész könyvet?

Valamint ha már megvan,akkor onnan hogyan tudom az e-bookra feltölteni?Jó,bedugom az USB-t,de aztán?Hogyan tudom a gépem letöltései közül átrakni az e-bookra?

Már kezdek beleőrülni,mert hülye vagyok ezekhez.

(mielőtt valaki olyan szavakkal jönne hogy "torrent kliens",meg hasonlók mondom:NEM ÉRTEM)

2013. máj. 27. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. máj. 27. 20:56
 2/5 Komplikato ***** válasza:
90%

Rossz helyen keresed:

[link]

RTF, PDF, PRC, DjVu ezek lennének eKönyv formátumok, jelen esetben utolsó kettő nincs, RTF meg fapados. Tehát itt PDF-et érdemes leszedni.

Sajnos a legtöbb vagy nem ingyenes vagy ha igen, akkor elég igénytelen kiadás. Ha van igazi eKönyved, akkor vagy simán rátölthető a memóriájára ha SUB-vel összekötöd vagy Wifi-n keresztül, vagy adnak hozzá egy szoftvert ami felteszi, esetleg átkonvertálja a nem hozzá készült könyveket.

2013. máj. 27. 21:01
 3/5 anonim válasza:
Én is e-book-ot használok :) én úgy szoktam hogy beirom pl. Egri csillagok pdf vagy doc és ad ki oldalakat vagy pl. pirateclub vagy lspeed ezeken az oldalakon regisztrálsz és kereshetsz könyveket de persze vannak több dolgok is :) Nekem úgy kell rátenni mint pl. egy telefonra a zenét megnyitom és ráhuzom azt a könyvet :)
2013. máj. 28. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:

A MEK oldalán a kiválasztott könyvnél megtalálod, milyen formátumban tudod letölteni. A pdf leginkább arra jó, ha ki akarod nyomtatni, vagy számítógépről olvasni, a legtöbb e-book olvasó nem jól kezeli a pdf-fájlokat.

A példádban mutatott html-formátumó Egri csillagok teljesen jó, mert html-formátumot is simán visz a legtöbb készülék. Az rtf nem "fapados", mert azt is olvassa a legtöbb olvasó, de át is alakíthatod, mert a wordben elmentheted weblapként is úgy, hogy előtte beállítod, hogy UNICODE-ban legyen a karakterkódolás, és attól kezdve semmi baj nem lesz az ékezetes (idegen nyelvű, olasz, francia, német, dán, stb. karakterek) karakterek megjelenítésével.

A html-ből az ingyenes CALIBRE programmal tudsz pillanatok alatt e-pubot is készíteni, vagy bármely más neked tetsző fájlformátumba átkonvertálni.

2013. jún. 4. 09:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat.Mind az volt.Nyomtam zöld mancsot.
2013. jún. 4. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!