Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elírtam a Facebook jelszavamat...

Elírtam a Facebook jelszavamat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már 2 hete nem bírok belépni a Facebook-fiókomba, ugyanis a barátomét feltörték, emiatt megváltoztattam a saját jelszavamat is. Viszont elírhattam benne valamit, mivel tudom a jelszavat, de nem enged belépni vele. Megpróbáltam a jelszóemlékeztetőt, az e-mail címem viszont már nem él... Újra aktiváltam, de még így sem kaptam semmit! A Citromailnek is írtam és válaszoltak, hogy nincs baj az e-mailemmel! Még sem kapom meg a kódot, már egy hete! Mit tegyek? Próbáltam kombinációkat, elírtam, hátha ugyanúgy írtam el akkor is, de semmi! Nagyon ideges vagyok, fontos adatok vannak a fiókomon! A megbízható barátok opcióhoz sem írtam semmit, így ők sem kaphatnak kódot! Azt írta a Facebook, hogy keressem fel a rendőrséget, hogy törjék fel. Ez legális egyáltalán?

2013. máj. 27. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Legélisnak legális, de nem foglalkozik ilyesmivel a rendőrség, hacsak nem feljelentést teszel, hogy valaki a nevedben használja a fiókodat és ezzel neked kárt okoz.

Akkor ügyészi végzéssel kéri a rendőrség a facét, hogy engedje megnyitni nekik a fiókodat.

De azért mert elfelejtetted a jelszavadat, nem fognak veled foglalkozni.

2013. máj. 27. 19:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. De mit tehetnék akkor? :/
2013. máj. 27. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
semmit, a jövőben csak a saját gépedről lépj be, legyen normális jelszavad, vírusirtód, tűzfalad és a jelszót csak te tudd. ez már kapanyél.
2013. máj. 27. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Keress egy ismerőst, és ha ő belép, akkor azon keresztül le tudod szedni a képeket, fel tudod írni, hogy miket kedveltél, kik voltak az ismerőseid, stb.

Persze azokat az adatokat, amit csak te láthattál, azokat nem fogod látni.

Az üzeneteidet lementetheted azokkal, akikkel beszélgettél.

Aztán csinálj egy új profilt, adj meg másodlagos e-mai címet is, olyat ami él, meg tegyél meg mindent, hogy ne kerülj ilyen helyzetbe.

2013. máj. 27. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!