Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google Chrome hiba. Mi a...

Google Chrome hiba. Mi a teendő? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
néhány weblapot nem nyit meg, hanem pár sor kínai szöveget jelenít meg. akármit csinálok, frissítem, de hiába.

2013. máj. 27. 15:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Verzió: 27.0.1453.94 m
2013. máj. 28. 12:32
 12/24 anonim ***** válasza:
ez az utolsó chrome elbaszott egy verzió lett várni kell a frissitésre .
2013. máj. 29. 03:53
 13/24 A kérdező kommentje:
azt nem tudni mikor lesz?
2013. máj. 29. 12:02
 14/24 anonim ***** válasza:
passz , függ a sok köcsögtől aki irta ... és attól is függ hogy rájönnek mi a hibája mert nagyon sok oldal csak félig tölt be , a képek hiányoznak és stb ...
2013. jún. 1. 03:46
 15/24 anonim ***** válasza:
Nekem semmi gondom nincs vele, pedig a Chrome az alapértelmezett böngészőm. Az viszont igaz, hogy fizetős tűzfalas védelem van a gépemen, rendszeresen takarítok Ccleanerrel és a Chrome-ban van Adblock Plus és WOT bővítmény. Nem jegyez meg jelszavakat, törli kilépéskor az előzményeket, felugró ablakok és sok más le van tiltva a Beállításokban.
2013. jún. 1. 18:13
 16/24 anonim ***** válasza:

Bocs, még annyit, hogy letiltottam a Bővítmények Plugin kezelésében a Foxit Readert (ez van a gépemen), a 10-es Javát is, valamint a Chrome Remote Desktop Viewert.

Három vonal alatt, Beállítások, Speciális beállítások, Tartalombeállítások. Itt pluginek.

Rendszerint a pluginek miatt omlik össze vagy lassul be egy böngésző.

2013. jún. 1. 18:18
 17/24 anonim ***** válasza:
A Google Chrome automatikus frissitése engedélyezve van a tűzfalon? Sokszor ez a gond.
2013. jún. 1. 18:47
 18/24 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy van -e egymáltalán tűzfalam, de mondtam hogy hamis Eset smart securityt használok. a böngésző verziója a legfrissebb 27es amiről mondják hogy elbaszott. 1 bővítmény van, az adblock. arra is gondoltam hogy a wifi router miatt van. de az már megvan egy ideje, a chrome hiba pedig nem rég jelentkezett.
2013. jún. 1. 19:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Rendszeresen frissiti magát az a hamis ESET? Mit látsz a Vezérlőpult/Biztonsági központban? Melyik tűzfal működik? Sajnos a tört ESET Behatolásvédelme nulla értékű szokott lenni, megnéznéd ezeket? Van egy olyan értésem, hogy mégis fertőzött lehet a géped.

Valódi ESET-nél is a licenszkód beírása után eltelik némi idő, mire kapcsolódik a frissitő szerverhez, de mert folyamatos vele a kapcsolat, ezt sokszorosan ellenőrzik. Felhő alapú.

2013. jún. 1. 19:21
 20/24 A kérdező kommentje:
minden nap kiírja hogy a vírusdefiníciós adatbázis frissítése sikeresen befejeződött. most nem vagyok gépközelben, telórol vagyok, de megnézem majd.
2013. jún. 1. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!