Hol találom? Hova tűnhetett?
Sajnos a beállítások lapfülön nem találok speciális beállítási lehetőséget.
Beállítások
Bejelentkezés
Jelentkezzen be a Google Chrome szolgáltatásba Google Fiókjával a személyre szabott böngészőbeállításai online mentéséhez, hogy bármely számítógépről elérje azokat a Google Chrome segítségével. A kedvenc Google-szolgáltatásaiba is automatikusan bejelentkeztetjük. További információ
Bejelentkezés ide: Chrome
Induláskor
Új lap oldal megnyitása
Folytatás ott, ahol abbahagytam
Adott oldal vagy oldalak megnyitása. Oldalak beállítása
Megjelenés
Témák letöltése Alapértelmezett téma visszaállítása
A "kezdőoldal" gomb megjelenítése
A könyvjelzők eszköztára mindig látható
Keresés
Állítsa be, hogy a böngésző melyik keresőmotort használja, amikor Ön a cím- és keresősávból keres.
Keresőmotorok kezelése...
Az Instant funkció engedélyezése a gyorsabb keresés érdekében. (Előfordulhat, hogy a cím- és keresősávba beírt szöveget a rendszer naplózza.)
Felhasználók
Jelenleg Ön az egyetlen Google Chrome-felhasználó.
Új felhasználó hozzáadása... Felhasználó törlése Könyvjelzők és beállítások importálása...
Alapértelmezett böngésző
Az alapértelmezett böngésző jelenleg a(z) Google Chrome.
Ezek vannak csak.
Nem állítottam be ilyet. Ráadásul egyetlen külföldi oldalt sem fordít le. Tegnap óta. Alapjáraton az explorert használom, csak néhány külföldi oldalhoz a Crohmot.
De most képzeld, amit linkeltél oldalt, berakta a könyvjelzősávba, és nem tudom onnan kibányászni. Ennyire balfék lennék?
Esetleg ezzel a bővítménnyel próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!