Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol találom? Hova tűnhetett?

Hol találom? Hova tűnhetett?

Figyelt kérdés
A Crohm böngésző keresősávja alatt volt egy sáv, amiben pl a fordítást lehetett beállítani. Segítsetek, lécci!

2013. máj. 27. 13:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Beállítások- speciális beállítások megjelenítése- nyelvek- Kínálja fel az általam nem ismert nyelven írt oldalak fordítását ezt pipáld be. Ilyenkor egy idegen nyelvű oldalon majd megjelenik a szürke sáv, ahol be tudod állítgatni amit szeretnél.
2013. máj. 27. 14:37
 2/19 A kérdező kommentje:

Sajnos a beállítások lapfülön nem találok speciális beállítási lehetőséget.

Beállítások

Bejelentkezés

Jelentkezzen be a Google Chrome szolgáltatásba Google Fiókjával a személyre szabott böngészőbeállításai online mentéséhez, hogy bármely számítógépről elérje azokat a Google Chrome segítségével. A kedvenc Google-szolgáltatásaiba is automatikusan bejelentkeztetjük. További információ

Bejelentkezés ide: Chrome

Induláskor

Új lap oldal megnyitása

Folytatás ott, ahol abbahagytam

Adott oldal vagy oldalak megnyitása. Oldalak beállítása

Megjelenés

Témák letöltése Alapértelmezett téma visszaállítása

A "kezdőoldal" gomb megjelenítése

A könyvjelzők eszköztára mindig látható

Keresés

Állítsa be, hogy a böngésző melyik keresőmotort használja, amikor Ön a cím- és keresősávból keres.

Keresőmotorok kezelése...

Az Instant funkció engedélyezése a gyorsabb keresés érdekében. (Előfordulhat, hogy a cím- és keresősávba beírt szöveget a rendszer naplózza.)

Felhasználók

Jelenleg Ön az egyetlen Google Chrome-felhasználó.

Új felhasználó hozzáadása... Felhasználó törlése Könyvjelzők és beállítások importálása...

Alapértelmezett böngésző

Az alapértelmezett böngésző jelenleg a(z) Google Chrome.

Ezek vannak csak.

2013. máj. 27. 14:46
 3/19 A kérdező kommentje:
Oks, a lap alján megtaláltam a speciális beállítások-at. De be van pipálva a "Kínálja fel az általam nem ismert nyelven írt oldalak fordítását" opció. Viszont a keresett szürke sáv továbbra sem látható.
2013. máj. 27. 14:54
 4/19 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld ki, ha nem jelenik meg a fordítósáv akkor sajnos nem tudom a választ.

2013. máj. 27. 15:07
 5/19 anonim ***** válasza:
Még valami. Ha egy idegen nyelvű oldalon vagy, ahol egyszer azon a szürke sávon már beállítottad, hogy ezt az oldalt sohase fordítsa, akkor ott már nem fog megjelenni, annak ellenére, hogy a beállításokban be van pipálva.
2013. máj. 27. 15:11
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem állítottam be ilyet. Ráadásul egyetlen külföldi oldalt sem fordít le. Tegnap óta. Alapjáraton az explorert használom, csak néhány külföldi oldalhoz a Crohmot.

De most képzeld, amit linkeltél oldalt, berakta a könyvjelzősávba, és nem tudom onnan kibányászni. Ennyire balfék lennék?

2013. máj. 27. 15:25
 7/19 anonim ***** válasza:

[link]

Esetleg ezzel a bővítménnyel próbálkozz.

2013. máj. 27. 15:26
 8/19 anonim ***** válasza:
És melyik verzió van fönt? Próbáld frissíteni, oldalt a három vízszintes vonal, Kattints a google chrome névjegye opcióra, és ha nem friss akkor frissíti neked. Aztán a továbbiakat majd meglátod.
2013. máj. 27. 15:30
 9/19 A kérdező kommentje:
Hú, ha egy perccel korábban olvastam volna ezt. De sajnos időközben átváltottam teljes képernyőre, és most nem tudok visszalépni. Így viszont nincs mag a frissítési lehetőség se...
2013. máj. 27. 15:36
 10/19 A kérdező kommentje:
Oks, probléma lewküzdve, visszataláltam, frissítettem. De a fordításhoz most sincs kedve.
2013. máj. 27. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!