Ha egy laptop talált egy/vagy több vezeték nélküli netet akkor azok valamelyikét fel tudnám törni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezt nem szabad,csak szeretném tudni hogy hogyan lehet, ráadásul úgysem lenne mivel mert nincs laptopom. :) ;)2009. okt. 4. 14:44
1/4 anonim válasza:
Elméletileg fel lehet törni, de egy atomerőművel is igen sokáig tart. Elemezni kell a wifin küldött csomagokat, és ki lehet belőlük "találni" a jelszót. Nekem mákom van, mert szomszéd nem védi jelszóval a netet. :D
2/4 A kérdező kommentje:
jó neked:)
nekem viszont most nagyon kellene a net :S
2009. okt. 4. 15:17
3/4 anonim válasza:
Nem mondom meg hogyan kell,lehet éppen én vagyok a szomszédod. :D
4/4 anonim válasza:
Ha nem wep titkosítású, felejtsd el - wpa v. wpa2, főleg ha nem is értesz hozzá.
fizess elő, vagy menj nyilvános wifi elérhetőségű helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!