Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan állítsam át a wi-fim...

Hogyan állítsam át a wi-fim frekvenciasávját?

Figyelt kérdés

A routerem Cisco EPC3925 típusú.

2,4 GHz-ról szeretném 5 GHz-ra.

Egyszer már sikerült egyik ismerősömnek, de elállítottam egy reseteléssel, és most nem tudom hogyan kell átállítani.

Odáig megvan, hogy be kell írni, hogy 192.168.0.1 és innentől le tudnátok nekem írni, hogy mit kell tennem.

Minden az alapvető gyári beállításokon van.

Elnézést, ha sületlenséget írtam, nem nagyon értek hozzá.

Köszönöm a segítséget.

2013. máj. 23. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá, akkor nem mindegy, hogy 2,4 GHz v. 5 Ghz? Ugye nem azt gondolod, hogy utóbbi több mint kétszer gyorsabb netet eredményez az előbbinél!?
2013. máj. 23. 20:50
 2/4 A kérdező kommentje:
nem, de mikor úgy volt akkor azért gyorsabb volt
2013. máj. 23. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor mégiscsak... nah mindegy, csak ne terjeszd!

[link] <<< 44-45. oldal

2013. máj. 23. 21:04
 4/4 Lajos54 ***** válasza:

No igen, ez valahogy olyan, mint régen (?) a kismotoroknál volt: kiszedték a hangtompító-betétet a kipufogóból, aztán az őrületes hang miatt úgy érezték a legények, hogy gyorsabban megy...

Pedig hát attól függetlenül, hogy milyen frekvencián sugározza a jelet a kütyü, a sebesség ugyanaz marad. Legfeljebb a jel terjedése más egy kicsit a magasabb frekvencia miatt (másképpen hatol át falakon, stb.) Meg esetleg nem "veszik össze" valami más berendezéssel.

De hát legyen, ha valaki ettől nyugodtabb...

2013. máj. 24. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!