Youtub-on megsértettem a közösségi irányelveket és ez meddig fog tartani amíg a fiókom újra jó állapotban lesz?
2 éve ellopták egy telefonom, de a fiókjelszavak és kétfaktoros hitelesítések valószínűleg későn történtek meg ugyanis nem sokkal később eltávolították a youtube csatornámat közösségi irányelvek súlyos megsértése miatt. Minden fiókom felett enyém az irányítás, bonyolultabb jelszavakkal és kétfaktoros hitelesítéssel.
Én valójában semmit nem töltöttem fel. Megnézni nem tudom hogy mi az a tiltott dolog ami miatt így jártam. Persze fellebeztem és az a döntésük, hogy a tiltás marad.
Volt több fiókom is azokkal tudtam használni eddig, de tudom hogy más fiókok használata megkerüli a tiltást és azzal meg általános szerződési feltételeket sértek.
Most már a youtube is tudja és minden fiókomra kiterjedt a youtube csatornák eltávolítása. Fellebezésre nincs válasz... Mi a f... tehetek? Nincs ember akinek írhatok és aki ezt rendbe tudja tenni?
"Csatornádat véglegesen eltávolítottuk a YouTube-ról. Felhívjuk figyelmedet, hogy nem érhetsz el, nem birtokolhatsz és nem hozhatsz létre másik YouTube-csatornát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!