Tényleg meg szünt véglegesen a Beload?
Sajnos tényleg véglegesen megszűnt. :(
De más oldalak : Xider,MicroBit,Bithorlo
Remélem segítettem!
Emberek, nyugi van. A Flipstag lesz helyette, és tori oldal lesz, tehát nyugi.
Az meg, hogy megvan-e a Beload adatbázisa, vagy minden nulláról indul, senki nem tudja.
Ettől viszont már hamarabb kell rettegni. :D
Az én véleményem szerint pont ez a lényege a megszünésnek. Valamelyik kockafejű elcseszhette a felhasználói adatbázist és nem voltak képesek az új felületre visszaállítani mindent.
Csak azt nem értem mi a túrónak kell újítgatni egy jól működő oldalt aminek rohadtuk nem a kinézete miatt járnak oda a látogatói. Én meg ugye még seed serverre is elcsesztem a pénzemet hogy jó arányt tudjak csinálni magamnak. Ez ugye most ment a levesbe. De szerintem nem csak én voltam az egyedüli aki hasonlóan járt. Kapja be a beload és ha netán újra is sikerül nekik indulni remélem nem lesz olyan ember aki regizik hozzájuk.
Tudom, hogy hülyeség kiadni, de most mit csináljak ha máshogy nem tudok feltölteni? A netem feltöltési sebessége kemény 50Kb/s. Ha az arány túl alacsony lesz akkor kivágnak az oldalról. Tehát milyen más ötlet van még az arány növelésére??
Én a bithument ajánlom. Maximálisan megbízható és szinte ugyanaz a cucc van rajta mint a beloadon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!