Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nagy a pingem Cod közben?

MokusIssten kérdése:

Miért nagy a pingem Cod közben?

Figyelt kérdés
Cod4 és Cod2-ben mindig akkora a pingem, hogy csak lesek. Nem meg y a torrent, nem megy a vírusírtó, nem töltök semmit sem le, sem fel. 25 mbps a letöltésem, 2 mbps a feltöltésem és a méréseknél azt írja, hogy 18 (max 25) a pingem. Nem tudom, hogy ez menyire számít, de Naracomos vagyok. Van routerem, de direkt úgy mértem, hogy a többi eszköz, ami használja a netet ki legyen kapcsolva (2 telefon + 1 számítógép), de még így is hatalmas. Az egészben a vicces, hogy csak Call of Duty-k közben merül fel ez a probléma. Egyszerűen már tippem sincs, hogy miért magas. Valaki segítsen !

2013. máj. 20. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
A ping nem csak a te oldaladon lévő eszközök függvénye, hanem a szerver oldalán lévő dolgoké is.
2013. máj. 20. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Függ attól milyen az internetkapcsolatod. mennyire stabil mennyire terhelt a szerver amin játszol és az milyen távol van tőled.
2013. máj. 20. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
és persze hogy mi fut a gépeden
2013. máj. 20. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem velem van a baj, mert az internetem stabil (kivéve persze viharok közben, mert akkor tragédia és azt én is tudom), csak magyar szervereken játszom, amik tele vannak, csak az az érdekes, hogy a többiek pingje max 50. Mindenki válaszát nagyon szépen köszönöm ! :)
2013. máj. 20. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!