Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem sejti valaki, hogy mi...

Szinet kérdése:

Nem sejti valaki, hogy mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Egy bő hete kezdett el szarakodni nálam a facebook, azóta mindennap mindig, már nagyon zavaró: belépek, pár percre rá kiírja hogy nem vagyok bejelentkezve és kidob a bejelentkezős oldalra, utána meg hiába írom be nevem, emailem, nem lép be(ilyenkor nem ír ki semmit csak ha entert nyomok kitörlődnek a kiltötő mezők és kezdhetem elölről) próbálkozhatok itt ahányszor akarok, akkor enged csak be ha kedve van hozzá, általába 10-15percekkel késöbb, utána ha beengedett végül, maximum 10percig tudok mondjuk bejelentkezve lenni, utána kiírja megint hogy nem vagy bejelentkezve kérjük jelentkezz be és kezdődik minden előlről.. nem tudom mi lehet a gond(ja és persze nem csak 1 böngészővel próbáltam mindenhol ugyanez van) levan alapból mentve emailem, jelszavam böngészőkbe hogy megjegyezze és automatikusan beléptessen, próbáltam már spyware kémprogram keresőt, talált is jó néhány valami affilaction cookie fertőzéseket, leszedte de utána is megmaradt a probléma, avast-ot is végig futtattam a gépen, talált is egy kisebb trójai vírust, leszedte és természetesen jelen van még mindig,jó lenne ha legalább valaki azt tudná hogy mi lehet a gond, hogy utána eltudjan kezdeni keresgélni hogy arra milehet a megoldás, ha meg megoldás is lenne már az szuper lenne

2013. máj. 20. 09:46
 1/1 anonim válasza:
Sütik engedélyezve vannak?
2014. máj. 25. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!