Facebookon miért nem kapom az értesítéseket?
Figyelt kérdés
Pár oldalon be van állítva hogy kapjam, és van ahonnan már múlt hét óta nem kaptam és van ahonnan meg ugyan úgy küldi mint eddig, és ahol nem ott is egy csomó új bejegyzés van és egyikről se küld egy ideje... miért lehet ez?2013. máj. 19. 16:07
1/4 anonim válasza:
Lehet rendszer hiba,állítsd be újból v frissitsd...
2/4 A kérdező kommentje:
Már mindent megpróbáltam, Dislikeoltam is aztán újra likeoltam az oldalt és újra beállítottam de így se...
2013. máj. 20. 11:26
3/4 A kérdező kommentje:
Viszont van egy másik fb fiókom, ugyanarra az oldalra be van állítva hogy kapjam az értesítéseket és ott ugyan úgy kapok az összesről :S
2013. máj. 20. 11:28
4/4 anonim válasza:
Nekem is szokta csinálni ezt,bár én telefonról vagyok ,aztán utánna meg pár órával van v 40 értesítésem akk küldi sz összest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!